Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek, ha el akartok felejteni valakit?
Nem exről van szó, hanem olyasvalakiről, aki nagyon vonz, de teljes mértékben tiltott gyümölcs.
Tudom, hogy nagyon éretlen kérdés, én sem gondoltam, hogy ennyire szenvedni fogok valaki miatt, de sajnos mégis ez a helyzet.

Van olyan is, hogy alkohol.
A vodkába lehet tenni egy picike szörpöt, így munkában azt hiszik szörpöt szürcsölsz, ha érzik a szádon az alkohol szagot, van menthos, vannak erős mentolos cukorkák, ha érzik a ruhádon a cefre szagot, vannak jóminőségű parfümök, dezodorok.
Meglehet oldani, meglehet mindent oldani. :)
Hát köszönöm utolsó válaszoló, már ezért megérte kiírni a kérdést. :)))
#3 válaszoló: márpedig én szeretném kiverni a fejemből, mert muszáj.
#4 válaszoló: próbálkozom, de egyelőre sikertelen. Elkezdtem sportolni komolyabban, randizom, de semmi nem köt le. Talán azt írnom kellett volna már az elején is, hogy érdemben segíteni lehessen.
Mindenkinek köszönöm a választ.

Nem kaptunk arra választ miért tiltott gyümi az illető(?)
Meg ha csak távolból vagy/voltál odáig érte, akkor nincs min siránkozni.
Te azon "sírsz" mert nem kaphatsz meg valakit, miközbe mások több éves kapcsolatukat akarják feledni.
Hmmm nem is tudom melyik a szrabb.
Nekem is volt olyan ember az életemben, akit láttam/kedves volt hozzám is s nemet mondott.
Pár évvel rá kiderült azért mondott nemet, mert tudta akkoriban, hogy lelkileg sok volt az az időszak s nem akart zavarni, se gondot okozni.
A gondot pedig úgy értette, hogy tudja magáról nem könnyű eset.
Halljuk részedről miért tiltott?

#7-és, leírom privatban, ha nagyon érdekel.
Utolsó: több hónapja próbálkozom ezzel, eddig sikertelenül. Örülök, hogy neked bevált. :)

Ha elakarnám, se akarnám. Tudnám, ez nem így megy. Hatalmas dolgok kellenek ha elmédből törölni akarsz valamit, hogy ne tudd tudatosság szintjére hozni többé.
De... ez elég ésszerűtlen.
Te feldolgozást akartad kérdezni.
Nos tudatosítom helyzetet, majd ezt gyakorlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!