Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk ti hogy reagáltatok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti hogy reagáltatok ha kiderülne hogy a lánynak aki nagyon tetszik már van egy gyereke?

Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 19:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Miért kérdezitek meg, ha utána lepontozzátok? Erre kb 2 választ lehet adni: Igen/Nem.

De a NEM-et lepontozza mindenki, mintha hibás válasz lenne. Most akkor az a cél, hogy mindenki győzködje a kérdezőt, hogy "jaj persze, álmaim helyzete lenne", a valóságban meg messziről kerülné.

2017. nov. 13. 21:08
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy akármi másra.
2017. nov. 13. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Annyi de annyi élethelyzet van...van aki kukirajáró 16éves volt és úgy maradt, van akinek hűtlen lett a párja, van akik szépen elváltak van akit elhagytak mert nem vetette el.Vqn aki mindenkit egy gyerekkel akar megfogni.Régen én sem néztem sokba az ilyen fiatal hölgyeket, de találtam egyszer egy olyan lányt aki miatt változott a véleményem. Az a nem mindeggy, hogy putris gyerek potyogtató és eltartót keres vagy önálló élete van és szerelmet keres. Szülei támogatják pár találásban(vigyáznak a gyerekre) szüleivel él és megkötik a gyerekkel csak dolgozni járhat a gyerek nélkül(amìg a házamban laksz azt teszed...) kitagadják mert szégyent hozott rájuk.(mélyen vallásos falusi családok). Hogyan neveli a gyereket. .chips csoki tv tablett és kuss a neve a gyereknek vagy normàlisan.....Sok minden nem mindegy!
2017. nov. 13. 22:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Kit zavar ennyire, ha valaki nemet mond erre? Szerintem sokkal korrektebb egyenesen nemet mondani, mint szépítgetni a valóságot és nem felvállalni a véleményünket...
2017. nov. 13. 22:41
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Az sem mindegy, hogy mennyi idős a gyerek? 10 éves, szinte teljesen önálló, vagy 2 éves akinek folyamatos gondoskodás kell?

Egy biztos, jól át kell gondolnod mielőtt belevágsz, mert mindenképpen lemondásokkal jár a dolog, de valóban van néhány, nagyon kevés pasi akit ez nem zavar.

2017. nov. 15. 09:33
 16/17 anonim ***** válasza:
15ösnek igaza van. Nem mindeggy, hogy 10éves és önálló, vagy kicsi és még lehet kicsit a tiéd. Kevés ilyen pasi van elhiszem!!! De én valahogy belecseppentem egy ilyen körbe! Egyik pár 25-27körüli 4éve vannak együtt 10körüli a kislány igazi álompár! Másik 31/37 körüli a kislány 5éves, 35/35 lány 12 éves...voltunk mi 28/23 kislány 4éves "utódom" pedig 25körűli .
2017. nov. 15. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

30 felett vagyok jóval, rengeteg nő van ebben a korosztályban, aki 1-2 gyerekkel keres párt.

Sajnos nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a környezetemben lévő nők nagy része akkor jött rá, hogy a világon vagyok, mikor már gyerekkel voltak

Most, hogy stabilitásra vágynak, most, hogy olyan férfi kellene, aki ezt meg tudná adni, aki képes lenne felnevelni a gyerekeket, megadni nekik mindent, akkor hirtelen előkerül a nevem a noteszekből, megy a nyomulás, a barátnőik győzködnek, hogy milyen jól is járnék X-el, meg Y-al, és nekik is pont egy ilyen férfi kellene, mint én, aki becsületes, hűséges, kedves, gondoskodó, aki dolgozik, aki nem link, akinek nem a haverok az elsők, aki lép félre.

Vajon mikor még gyerek nélkül voltak, akkor miért nem jutott eszükbe ugyanez, mikor rám néztek?

Több exbarátnőm van egyedül szintén gyerekkel, van aki megmondta, hogy mekkorát hibázott, mikor otthagyott.

De nekem most a nők szerint az lenne a feladatom, hogy beállok gyereket nevelni, más gyerekét nevelni, hiszen egy ilyen férfi mint én csak erre kell.

Nos, köszönöm, de nem.

Mindenki választhat jól, mindenki választhat megfelelő emberismerettel.

Én is hibáztam, mikor olyan nőt választottam, aki 3 év után megcsalt, de ennek eredményét egyedül viselem, nem mondom azt olyan nőnek, aki korábban nem kellett, hogy bocs, most mégis jó lennél, mert éppen egyedül unatkozom (azt végképp nem, hogy bocs, mikor randira hívtál 3 éve, akkor éppen még azt gondoltam, hogy mekkora menő egy másik csaj, nekem csak olyan való, de most mikor bajban vagyok, már beérném veled is).

2017. nov. 15. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!