Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mik azok a dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mik azok a dolgok amiből egy nő biztosra tudhatja, hogy tetszik nektek? Milyen jeleket adtok?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 10:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűbben: hogyan viselkedtek azzal a nővel? Ha esetleg konkrétan kimondani nem meritek.
2017. nov. 5. 10:11
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mindenki másképp.

Az sem mindegy, h kivel szembe, pl. munkatárs, régi ismerős, barát, bolti eladó, egy lány a buszon...

Így általánosságban nehéz rá válaszolni. Részleteket írsz?

2017. nov. 5. 10:14
 3/12 anonim ***** válasza:
8%
Én egyenesen megmondom neki, hogy dugnám meg és hasonlók. Szoktam fogdosni is a combjukat, a hajukat, a derekukat, mellüket esetleg ha négy szemközt vagyunk.
2017. nov. 5. 10:14
 4/12 anonim ***** válasza:
84%

Ugyanazok, amikből egy férfi tudja biztosan, hogy a nőnek bejön.

Értsd, nincsenek ilyen jelek.

Persze, ha egyenesen megmondja az egyértelmű, de az nem "jel"

Ha keresitek egymás társaságát, sokat mosolyogtok, sokat beszélgettek, abból lehet valamennyit következtetni, de ugye ez sem 100%, sokszor kaptam meg nőtől én is, hogy "én csak kedves vagyok mindenkivel, de csak barátként tekintek rád", pedig megvolt minden klasszikus jel.

Szóval, bárki bármit mond, ez mindig kockázatos marad, de lépj, hívd el valahova, nem fog összedőlni a világ, ha nemet mond (ezt mi férfiak ezer százalékos biztonsággal állíthatjuk, mivel rengetegszer járunk így, de még életben vagyunk, senki nem halt bele egy ilyen kudarcba)

2017. nov. 5. 10:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Erre pontos válasz nincs.

Attol függ milyen a férfi a nő.

Milyen szituációban vannak. Stb

Ha sokat nézz vagy bejelől facebookon és rád ír az biztos jel :D

2017. nov. 5. 10:16
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
#3 és még büszke is vagy rá, gratulálok. Ha a válaszadási hasznosságod eléri a nullát, tiltanak az oldalról? :)
2017. nov. 5. 10:26
 7/12 A kérdező kommentje:

Hetente többször találkozunk egy bowling klubban.

Ilyenkor többször is jön, kezdeményezi a beszélgetést, kacérkodunk, de nem hív randizni.

2017. nov. 5. 10:31
 8/12 anonim ***** válasza:
72%
Egyetemesen három és fél füstjelet dél-nyugati széllel....
2017. nov. 5. 10:32
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Semmi, ilyen jelek nincsenek. Nem is okos dolog kimutatni az ilyesmit, mert visszaélhetnek vele, vagy az ismerősi körben közröhej tárgyát képezheti, nálunk is volt ilyen régebben.
2017. nov. 5. 10:34
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Elhívom randizni.
2017. nov. 5. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!