Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mik azok a dolgok amiből egy nő biztosra tudhatja, hogy tetszik nektek? Milyen jeleket adtok?
Szerintem mindenki másképp.
Az sem mindegy, h kivel szembe, pl. munkatárs, régi ismerős, barát, bolti eladó, egy lány a buszon...
Így általánosságban nehéz rá válaszolni. Részleteket írsz?
Ugyanazok, amikből egy férfi tudja biztosan, hogy a nőnek bejön.
Értsd, nincsenek ilyen jelek.
Persze, ha egyenesen megmondja az egyértelmű, de az nem "jel"
Ha keresitek egymás társaságát, sokat mosolyogtok, sokat beszélgettek, abból lehet valamennyit következtetni, de ugye ez sem 100%, sokszor kaptam meg nőtől én is, hogy "én csak kedves vagyok mindenkivel, de csak barátként tekintek rád", pedig megvolt minden klasszikus jel.
Szóval, bárki bármit mond, ez mindig kockázatos marad, de lépj, hívd el valahova, nem fog összedőlni a világ, ha nemet mond (ezt mi férfiak ezer százalékos biztonsággal állíthatjuk, mivel rengetegszer járunk így, de még életben vagyunk, senki nem halt bele egy ilyen kudarcba)
Erre pontos válasz nincs.
Attol függ milyen a férfi a nő.
Milyen szituációban vannak. Stb
Ha sokat nézz vagy bejelől facebookon és rád ír az biztos jel :D
Hetente többször találkozunk egy bowling klubban.
Ilyenkor többször is jön, kezdeményezi a beszélgetést, kacérkodunk, de nem hív randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!