Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyetemi tanáeok, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy féléves tárgyat tanít,31 éves én 18 vagyok. Eléggé nem törődöm stílusban veszi az egyetemet,de nagyon jódej,bármiben segít. Nem nagyon vettem észre,hogy bárki iránt érdeklődést mutatna,teljesen tanár-diák viszonyban áll hozzánk. Szerintetek randira hívjam? Hogyan kelthetem fel az érdeklődését?2017. nov. 2. 18:49
1/6 A kérdező kommentje:
Tanárom*
2017. nov. 2. 18:49
2/6 anonim válasza:
H..lye kis liba vagy. Az gondolom nem jutott el a tudatodig, hogy esetleg ki is csaphatnák azért őt, mert egy diákjával kavar.
Láss már tovább a p..ncidtól!
Nincs elég szigli egyetemista srác abban a suliban?
3/6 A kérdező kommentje:
Egy egyetemi tanárt nem rúgnak ki ezért... egy csomó karon megtörtént már.
2017. nov. 2. 19:12
4/6 anonim válasza:
az egyik tanárom most vette el feleségül a csoporttársamat 2 hete ...
mivel nem nyomul, jelezheted felé, hogy nyitott lennél az ismerkedésre, de ne fűzz hozzá nagy reményeket, száz meg száz hozzád hasonló lányt tanít
5/6 A kérdező kommentje:
És hogyan közeledjek felé?
2017. nov. 2. 19:37
6/6 anonim válasza:
vizsga után mondd, hogy nagyon jó volt az órája és sajnálod, hogy nem folytatódik, nincs-e kedve meginni egy kávét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!