Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok 22 éves korotokig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok 22 éves korotokig hány kapcsolatotok volt? 22/F

Figyelt kérdés
Nekem 3 volt és kevésnek tartom főleg hogy voltak hosszabb időszakok amikor nem volt és ha az ember kapja korábban valakitől a törődést akkor szerintem hiányérzete lesz mindig ha nem kapja meg egy lánytól.

2017. nov. 11. 18:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ott viszont több szemszögből is gond lehet, ahol a kapcsolatok száma = a nullával.

Mozduljatok meg, járjatok nyitott szemmel s merjetek oda állni egy randira való elhívásra, ismerkedés, beszélgetés, nasizás s egy fajta kikapcsolódás is.

Ha meg nemet mond valaki nem kell vele foglalkozni, a kellemetlen érzés elosztlik úgy is.

De ha megse próbálja az ember, akkor nem is lesz; ha nem is keresitek, nem is lesz.

Nekem is mondtak nemet :) a legcikibb amikor olyan pasit szólítottam le, aki pont a nőjére várt s szállt le a buszról a kérdésem alatt xD

Volt hogy a sokadik randi után akartam adni egy búcsú csókot s elhuta a fejét a srác...bevallotta higy meleg....

Szval nem kell félni, sose tudhatod nem-e álmaid párját hagyod elszökni.

Jelenlegi páromat levadásztam az ablakból nézve, tesómat várta a társasága a ház előtt. Onnan szemeltem ki. ;P

2017. nov. 13. 05:59
 22/24 anonim válasza:

0.

most 1, de bár 0 lett volna, jobb lett volna.

30F

2017. dec. 22. 00:16
 23/24 anonim ***** válasza:

19-es vagyok, végül csoda történt: lett +1 barátom

mostmár 21/l

2018. dec. 8. 01:36
 24/24 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Vicces, ez a barátnő kérdés nálam is a csoda kategória nagyjából. A számomra megnyerő külső és belső egyszerre nehezen jön össze.
2018. dec. 9. 06:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!