Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok 22 éves korotokig hány kapcsolatotok volt? 22/F
Ott viszont több szemszögből is gond lehet, ahol a kapcsolatok száma = a nullával.
Mozduljatok meg, járjatok nyitott szemmel s merjetek oda állni egy randira való elhívásra, ismerkedés, beszélgetés, nasizás s egy fajta kikapcsolódás is.
Ha meg nemet mond valaki nem kell vele foglalkozni, a kellemetlen érzés elosztlik úgy is.
De ha megse próbálja az ember, akkor nem is lesz; ha nem is keresitek, nem is lesz.
Nekem is mondtak nemet :) a legcikibb amikor olyan pasit szólítottam le, aki pont a nőjére várt s szállt le a buszról a kérdésem alatt xD
Volt hogy a sokadik randi után akartam adni egy búcsú csókot s elhuta a fejét a srác...bevallotta higy meleg....
Szval nem kell félni, sose tudhatod nem-e álmaid párját hagyod elszökni.
Jelenlegi páromat levadásztam az ablakból nézve, tesómat várta a társasága a ház előtt. Onnan szemeltem ki. ;P
0.
most 1, de bár 0 lett volna, jobb lett volna.
30F
19-es vagyok, végül csoda történt: lett +1 barátom
mostmár 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!