Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok 22 éves korotokig hány kapcsolatotok volt? 22/F
Figyelt kérdés
Nekem 3 volt és kevésnek tartom főleg hogy voltak hosszabb időszakok amikor nem volt és ha az ember kapja korábban valakitől a törődést akkor szerintem hiányérzete lesz mindig ha nem kapja meg egy lánytól.2017. nov. 11. 18:15
11/24 1112 válasza:
0
és még most sincs
25 éves vagyok
13/24 anonim válasza:
1 volt csak, de az több, mint 3 évig tartott.
22/L
15/24 anonim válasza:
Most van a 2., úgyhogy ezek szerint gázabb vagyok, mint te, szóval nyugi. :D
22/N
16/24 anonim válasza:
1 volt és még mindig annyi van
25N
17/24 anonim válasza:
Akkor voltam épp a 3. kapcsolatban (2 másfél évig tartó volt ez előtt, meg egy pár hónapos vergődés, de azt nem számolom kapcsolatnak).
18/24 anonim válasza:
Egy végigtáncolt és csokolozott éjszaka egy ismeretlen külföldi sráccal.
Az elsö komoly kapcsolatom 23 évesen volt.
19/24 anonim válasza:
2 komoly barátom volt, bár még csak 20 vagyok, de gyanítom, hogy ez a szám marad is egy 2 évig :DDD
20/24 anonim válasza:
Randis ismerkedős kapcsolat volt nem egy. De ezeknél csak ismerkedés, hosszabb randinál pár üdvözlő/ búcsú csók.
Rendes kapcsolatom 17évesen volt egy 4 hónapos (3.hónapba vesztettem el vele).
Később utána 2 éves kapcsolat.
S utána 19 évesen ősz végétől a mai napig együtt vagyok párommal, már 5 éve. Kicsit így túl lógok a 22éven haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!