Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok 22 éves korotokig hány kapcsolatotok volt? 22/F
Figyelt kérdés
Nekem 3 volt és kevésnek tartom főleg hogy voltak hosszabb időszakok amikor nem volt és ha az ember kapja korábban valakitől a törődést akkor szerintem hiányérzete lesz mindig ha nem kapja meg egy lánytól.2017. nov. 11. 18:15
1/24 anonim válasza:
22 éves koromig 1. Most van a 4.
31/f
2/24 A kérdező kommentje:
Kedves első, hol ismerted meg őket?
2017. nov. 11. 18:22
3/24 anonim válasza:
Vagy 10-12 biztosan. Ebbe benne volt 1 komolyabb, 2-3 félkomoly, meg 6-7 egyéjszakás.
5/24 anonim válasza:
Nekem egy volt mert eléggé introvertált vagyok. Utána még kettő.
25/l
6/24 anonim válasza:
Most 21 vagyok. Egy par honapos tini kapcsolat, egy alkalmi, es egy 5 eve tarto.
L
10/24 anonim válasza:
3. A harmadik azóta is tart, 5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!