Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy napig nem írtam neki, és már nem akar randit. Én rontottam el, vagy ennyit is ér?
Nem, ne is legyél túl rámászós (nehéz megtalálni az egyensúlyt, tudom). Ezek szerint annyira halálosan azért nem ragaszkodott ahhoz hogy randizzon veled. Ne vedd rossz néven, de könnyen lehet hogy más fiú is van a láthatáron.
De mindegy, legyünk bizakodóak hogy nem csak lerázni akar. Kérdezd meg tőle hogy van-e kedve halasztani, és utána randizni. Baj nem lehet belőle, hajrá!
Lány vagyok és én már a maszekoknál írtam,hogy aki mindig várja,hogy én írjak,ne akarjon tőlem órát.
Hagyjad a csajt,agyilag egy bölcsis szintjét nem üti meg.
A kérdésedből nem derült ki, hogy fix-e. Azt mondtad neki, hogy szombaton iksz órakor itt és itt találkozunk? Vagy hogy "akkor szombaton"? Szerintem ez még nem annyira fix, hogy ne a (nálad jóval régebb óta ismert) szülőt válassza a programra.
Te is bedurcáztál meg ő is, elbeszélés egymás mellett, ahogy mondtam, szerintem ennyi belefér.
Rövid ismeretség után, mikor egyik fél se tudja, hogy mit mondjon, hogy el ne szúrja, ezen semmi meglepő nincs. Ezért szoktam pofázni itt azt, hogy az iskolákban a rigómezei csata mellett tanítani kéne a párkapcsolatok kialakítását is.
És ilyen élőlényekkel élek egy területen. Fúj..
Te is csak kicsit vagy jobb. Te meg akkora kretén vagy, komolyan elgondolkodtál, hogy te rontottad-e el, mikor egy beképzeltség hercegnőjével beszéltél másfél hétig.
A nők tipikusan nagyon hangulatemberek. Nem szimpatikus, de ez van. Néha ezért szeretjük őket.
Rossz ötlet volt, hogy pont az utolsó előtti nap változtattál. Ez elbizonytalanította. Egyébként se érdekelted különösebben, de ez találkozás után változhatott volna. Tényleg lehet, hogy másik fiú is volt a képben, de ez még mindig nem jelenti azt, hogy ne veled jött volna össze, ha tényleg találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!