Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az első randikról? Hogy szoktak sikerülni?
Én kifejezetten utálok randizni, olyan állásinterjú szagú az egész, a legtöbb ember egy kicsit sem érdekes, és mindenki csak tényeket sorol fel magáról, a személyiségéről meg sose tudok meg semmit.
Nem szoktam randizni, majd elmegyek randizni valakivel akkor, amikor már jobban ismerem, ismeretlenül biztosan nem. (Tehát a legtöbb estben olyan pasikkal ismerkedek, akikkel beszélek munkahelyen, suliban, vagy közös baráti társaságban, nem pedig olyanokkal, akik odajönnek a semmiből és elhívnak chicken mcnuggetset enni)
Én imádok randizni és nagyon szeretem az első randikat, mindig megpróbálok valami különlegeset csinálni, valami újat, levenni a lányt a lábáról nem mindennapi dolgokkal. Szeretek előre tervezni és ez jól sikerül randin is, nem csak "lesz ami lesz" randi. Néhány haverom olyan és nekik nagyon rosszul szokott sikerülni a randi, hiszen azt sem tudják merre menjenek, mindig várják, hogy majd a lány dönt, de úgy látszik nem ismerik a nőket.
Az egyetlen ami miatt néha nem sikerül a randi, ha a lány unalmas. Sajna volt már olyan lánnyal randim, hogy 2 mondatot nem tudtam kihúzni belőle és nem azért, mert halálra unta magát, hanem egyszerűen semmiről nem tudott beszélni. Olyan is volt, hogy síkhülye volt a lány...
Ezt egyszerűen úgy lehet kilőni, hogy randira csak úgy hívsz valakit, ha már beszélgettél vele egy kicsit és legalább minimálisan rájössz, hogy lehet e folytatni a beszélgetést.
Már házas vagyok, szóval első randi már régen nincs, most páromnak okozok néha egy meglepetés randit, de egészen más ha a személyt már kívülről ismered. Az randi élménye egy új lánnyal tökre hiányzik, bár tudom, hogy nem találnék jobb párt a mostaninál, de akkor is...
Én általában nem is tudom, melyik az első randi.
Egy sima talit nem hívok annak. Sokkal inkább egy-egy ilyen találkozóból szokott kinőni valami hangulatos, olykor romantikusabb program, ahol felszínre kerülnek kimondva vagy kimondatlanul érzések.
Szerintem, ha konkrétan megbeszéli két ember, hogy na most randi lesz.. Rengeteg elvárás fogja tarkítani a dolgot, ami megöli az egészet. Továbbá elvész a spontaneitás. Emiatt görcsössé válik. Valamint a túlzott megfelelési vágy is elronthatja az egészet.
Persze kivétel, ha kapásból az egyik fél szerelmesen megy oda, a másik pedig ha nem is szerelmes, de nagyon jól érzi magát. Ez esetben viszont mindegy mi történik, az úgy is jól fog sikerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!