Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok, ha a lány közölné, mindössze 35kg?
Nem rólam van szó, egy ismerősömről.
Valóban olyan kevésnek hangzik? Igazából 155cm magas lány, szóval a magasságához rendben van a súlya (olyan, mintha egy 170cm-es nő 50kg lenne).
Ilyesmi alakja lehet:
Miért hangzik akkor ez ijesztően sokaknak?
Volt barátnőmnek igazán jó, egészséges alkata volt. 149 centi, 46 kiló volt. Szóval erősen kétlem hogy a képen látható egészséges, szép idomai lennének az említett lánynak.
Ha nem is látszanak ki a bordái, de melle biztosan nincs, és a felkarját is átfogom a hüvelyk és középső ujjammal.
Utolsó: nem véglényekkel kell ismerkedni akik valami prornón szocializálódott női testideált várnak el.
Egy nő akkor szép ha egészséges.
Igen, valóban olyan kevésnek hangzik. Betegesen kevésnek.
Tizenéves koromban és a húszas éveim elején kifejezetten vékony alkat voltam, pedig nem volt étkezési zavarom, egyszerűen nem híztam. Akkor a 160 centimhez 45 kg voltam. És kivétel nélkül mindenki csesztetett, hogy mennyire sovány vagyok.
150 centihez 35 kg-ot el sem tudok képzelni.
Nem, felnőtt nőnél ez a súly KÓROSAN SOVÁNY még 155 cm-hez is.
Ő 155 cm és minimum 48-50 kiló:
Ja, igen, és pont az anorexiás eszik társaságban "sokat" (aztán vagy kihányja), hogy ne mondhassák rá, hogy beteg.
Mert védekezhet azzal, hogy "dehát láttad, mennyt eszek" - ja, mikor muszáj, egyébként meg napokig koplal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!