Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Miért nem tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Miért nem tetszenek nektek a raszta lányok?

Figyelt kérdés
olvasgattam kérdéseket és a válaszolók 90%-a kb azt írta, hogy semmiképp nem járna raszta lánnyal. pedig szerintem ez csak egy frizura..
2017. nov. 5. 14:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A haj sokat számít egy lányon. Pl egy gyönyörű arcú, de fiúsan rövid hajú lány se tetszik nekem. Viszont egy átlagos arcú, hosszú szép hajú igen."

Aztak@*rva. :DDD Ez ám az extra felszínesség. És ha a gyönyörű arcú rövid hajú felvesz egy parókát vagy póthajat egyből szerelmes leszel belé, az átlagos arcúét meg lenyírod és kuka?

Pont játszadozom a gondolattal, hogy levágassam a hátközépig érő hajamat fiúsra de ha a pasik ilyen felszínesek akkor jobb ha mégse teszem, mert sose lesz senkim.

2017. nov. 5. 16:54
 12/13 anonim ***** válasza:
59%

Ált. a tipikusan feminin külsőbe nem illik bele a raszta haj (sprőd, szálas, nem fényes, nem túrható stb.).

Plusz... nőként nekem a raszta srácokkal nincs bajom külsőre, de nem is kezdenék velük. Anyukám iskolaorvos, és abból amit elmondott, hát az tűnik ki, hogy elég nehéz jól ápolni a raszta hajat, és a többség nem is tudja. Mondta, hogy 20 rasztából kb. 1 nem volt tetves :S.

2017. nov. 6. 10:43
 13/13 anonim válasza:
100%

A különlegességeket, csak a különleges emberek fogják értékelni, amiből sajnos nagyon kevés van kicsiny hazánkban.

Egyébként nekem még nem raszta a hajam, tervezgetem, viszont nagyon bejönnek számomra a raszta lánykák.

19f

2018. febr. 24. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!