Csajok! Tetszenek a raszta fiúk?
Figyelt kérdés
Nem hosszú rasztára gondolok, hanem ami ki van engedve :) én 2 hónapja vagyok raszta, képet privátba kuldok2015. júl. 21. 09:51
1/11 anonim válasza:
3/11 A kérdező kommentje:
Fehérek miért nem? :D
2015. júl. 21. 13:35
4/11 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen a haja egy srácnak, csak hozzá illő legyen. Volt raszta barátom, piros rasztája volt és majdnem derékig ért. Tetszett azzal is, habár az előtte lévő vállig érő világos szőke haja jobban tetszett.
5/11 anonim válasza:
Nekem tetszenek. Kuldhetsz kepet es mondok velemenyt.:)
6/11 anonim válasza:
Nem vonzódom a fehérekhez,én már csak ilyen vagyok,természetesen nem vagyok rasszista,csak semmiféle vonzalom nincs közöttem és egy nem fekete között.Ne tessék nyakam venni,ettől még próbálok minnél jófejebb lenni a fehérekkel.
7/11 anonim válasza:
Ugye nem baj, ha megkérdezem, te fekete vagy-e, vagy fehér? :)
9/11 anonim válasza:
Igen!
A raszta haj egyszerűen gyönyörű. *-*
Én az a fajta vagyok, aki meglát egy raszta hajú féfiút és instant orgazmust kap.
10/11 anonim válasza:
Hát, nekem is készül a rasztám, már van pár tincsem, szóóval igen, bejönnek a raszta fiúk :) meg úgy az egész stílus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!