Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Félelmetesen viselkedett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félelmetesen viselkedett a férfi a randin, ti mire vélnétek ezt? Lehet, hogy őrült? Adnátok neki meg egy esélyt?

Figyelt kérdés

Friss ismeretség, első randink volt ma, és részemről valószínűleg az utolsó is egyben.

Egy csendes kis bárban voltunk, a sarok kanapén ültünk. A bárpult ezt pont takarja, csak a szemben lévő sarok kanapéról van ide direkt rálátás, de az többnyire üres volt.

Nagyon jól indult minden, kellemesen elbeszélgettünk, elcsattant egy csók is (Nem az az érzelmektől túlfűtött, inkább egy olyan apró, első randihoz illő). Aztán egyszer csak, kb minden előzmény nélkül, benyúlt a nadrágomba. Azonnal kivettem a kezét és mondtam neki, hogy ezt azonnal hagyja abba, mire azt mondta, hogy tudja, hogy én is akarom őt, meg nagyon kíván. Elkezdtem mondani neki, hogy egyrészt nem így képzelek el egy első randit, másrészt egy nyilvános helyen vagyunk és ne hozzon szégyenbe, erre befogta a számat, elég erősen, és olyan szigorúan, tekintélyt parancsolóan nézett rám. Nagyon szép szemei vannak, már ez elején beléjük szerettem, de az a nézés megijesztett, nehéz így körülírni, olyan uralkodó, hatalmaskodó volt, vagy nem is tudom. Nagyon rosszul éreztem magam. Mondtam neki, hogy nem normális és elmegyek, tök kellemetlen volt az egész szituáció és meg én szégyelltem magam.

Azóta mindenesetre ostromol a bocsánatkérő üzenetekkel, meg mondogatja, hogy ő nem ilyen, csak hirtelen nem tudott parancsolni a vágyainak, nem szeretne elveszíteni, adják neki még egy esélyt és bebizonyítja, hogy milyen is valójában stb.

De én ma eléggé megijedtem tőle, és kevésbé attól, hogy benyult a nadragomba, mint attól, ahogy befogta a számat utána.

Szerintetek ez mennyire normális?

Azt hozzátenném, hogy alkohol alig volt benne, színjózanon tett mindent.

Szimpatikus volt nagyon, alig vártam a mai estét, álmomban sem gondoltam volna, hogy így alakul.

Én 27, ő 30.

2017. nov. 4. 23:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Ezek az állatok miatt kell megmagyarázni, azt ha randira direkt forgalmas helyet jelöl be a normálisabb emberfia... -.-

Kérdésre a válasz: az illetőt instant disconnectelni/tiltani kell minden formában. (Tel/viber/face stb.!)

2017. nov. 5. 07:59
 22/28 anonim ***** válasza:

Én adnék neki még egy, de akár több esélyt is. Elvégre olyan szép szemei vannak.

Vegülis nem volna nagy baj, ha legközelebb egy nyilvános budiban leszopatna, aztán egy közparkban a bokorban megerőszakolna...

2017. nov. 5. 09:24
 23/28 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak ilyen pasik. Felejtős!!!
2017. nov. 5. 09:26
 24/28 A kérdező kommentje:

Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszát! Nem, nem lesz következő alkalom, nem is tudom, tegnap este miért fordult még meg a fejemben egyáltalán a gondolat. Bár már tegnap este is a Nem felé húztam (ahogy írtam is, a inkább csak ki akartam írni magamból, és megerősítést nyerni) de most, hogy "frissebb" szemmel látom magam előtt a tegnapi eseményeket, teljesen kizárt a folytatás, tiltom is mindenhonnan.

Igen, a helyszínnel kapcsolatban nagy tanulság volt ez nekem, még ez sem elég jó, de hálát adtam az égnek, hogy emberek között voltunk, mondjuk én lakásban úgysem tudtam volna elképzelni. Nem netes ismeretség amúgy, friss személyes ismeretség volt.

Köszi mindenkinek!

2017. nov. 5. 10:01
 25/28 Missi_Key ***** válasza:
5%

Szrrintem sexy. Ha szereted a pszichopatàkat, és a dom-sub dolgokat, feltétlenül.....

Ha nem, akkor is megpróbàlhatod...majd kiderül.

2017. nov. 5. 10:22
 26/28 anonim ***** válasza:
82%
Hát én egy dom-szub kapcsolat előjátékaként úgy randizgattam a dom pasival, hogy kezet csókolt, előre engedett, amikor nem édesítőt hanem cukrot hoztak a kávémhoz, hiába mondtam, hogy jó nekem így is, azonnal felpattant és hozta nekem az édesítőt. Az első két randin nem is volt csók, nem tolakodott és nem erőszakoskodott. Sőt, leszámítva az erőszakos szexet amit mindketten szeretünk, a hétköznapi életben továbbra is úriember volt, és még az erőszakos szexnél is tiszteletben tartotta a menekülőszavamat. Igazából sokszor azon csodálkozom, hogy vannak akik szerint a bdsm erőszakos dolog, de én még életemben ilyen biztonságban férfi ember mellett nem voltam. Sosem ütött volna meg ha az nem a játék része és én is akarom, sosem élt volna vissza a helyzettel, sőt: sosem bánt velem másképpen csak tisztelettel. És ez olyan kapcsolat volt, ahol a szex elég szado-mazo módon folyt.
2017. nov. 5. 12:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Ha adsz neki még egy esélyt, akkor csak újabb me too történet lesz belőle.
2017. nov. 5. 13:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Magadat járatod le, ha vele akarsz még találkozni. Én biztos hagynám a fenébe.
2017. nov. 5. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!