Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy adjam a tudtára anélkül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam a tudtára anélkül, hogy elijeszteném egy életre?

Figyelt kérdés

Van számomra egy nagyon szimpatikus férfi, akivel gyakran találkozom a buszon, így egyhuzamban kb. 2 órát gyakran együtt töltünk hetente. Kedves, huncut, mindig mosolyogva beszél velem. Hogyan adhatnám a tudtára, hogy többet szeretnék tőle egy baráti viszonynál? Attól tartok, ha így kerek perec kimondanám elijeszteném. Kérlek segítsetek, nem vagyok ilyentéren valami tapasztalt ember.

A válaszokat előre is köszönöm szépen, további szép estét!

21 L

2017. nov. 4. 22:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Attól még lehet magas, izmos, jóképű és természetesen gazdag is. A BMW okozat, nem pedig ok...

2017. nov. 5. 06:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Célozgass neki,hogy jó pasinak tartod,vagy szívesen randiznál vele.Ha bejössz neki,élni fog a lehetőséggel.Ha nem,nem is kár érte.
2017. nov. 5. 16:05
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a választ! Sokat segítettetek! Rájöttem, hogy egy mocskos aranyásó vagyok, aki csak Merci busszal utazik. Ejj! 😊

Kétértelmű dolgokkal viccelődünk, bepróbálkozom, hátha ő is szimpatizál velem. De jó lenne. Szurkoljatok!

2017. nov. 5. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!