Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek neki az érzéseimről, vagy ezzel csak elijeszteném?
Másfél hónapja megismertem egy lányt, akivel nagyon gyorsan jó viszonyba kerültünk. Elég nyilvánvaló jeleket adott hogy randira hivjam, nem is akartam nagyon tökölni úgyhogy a megismerkedésünk után nem sokkal el is hivtam, amire igent mondott, csak az időpontot nem beszéltük meg, mivel elég húzos időszaka volt akkor a munkája miatt; vagyis abban maradtunk, hogy majd pontositjuk, ha túl lesz a dolgain.
Most ért véget neki a zűrös időszak, de elkövettem egy olyan hibát, hogy 2 hete kb megkérdeztem tőle, hogy ráér-e valamikor - elfelejtettem, hogy mikor lesz túl rajta. A valász az volt, hogy elég sok dolga van. Ez persze két dolgot jelenthet: 1 tényleg sok dolga van, 2 átgondolta és már nem akar talizni (úgy érzem, ez a valószinűbb, mert ha valaki valamire időt akar szakitani, akkor fog tudni.) Szóval szerintem ez a vonat elment. Viszont engem szétfeszit ez a lehetetlen helyzet és legalább annyit szeretnék, ha tudná, hogy nagyon sokszor eszembe jut (értsd: valójában egyhuzamban rá gondolok és beleestem, mint vak ló a gödörbe).
Azt nem tudom, hogy jó ötlet-e ezt neki elmondani, vagy ezzel csak aláaknáznám a jelenlegi jó viszonyunkat?
Nem akar talizni.
Ne mondd el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!