Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én huszonéves férfiként álomvilágban élek, ha "konzervatív" módon abban hiszek, hogy előbb a szerelem, utána a szex?
Őszintén szólva nem találok olyan lányt aki hasonló módon gondolkodna mint én, de nem is az a fajta aki csak házasság után, és akkor is csak misszionárius pózban.
Na most én vagyok nagyon naiv, vagy idáig rossz társaságban voltam?
az előéletedtől függ.
mert ha éltél már szexuális életet és tapasztalat vagy,akkor teljesen oké ez a vágyad.
ha viszont tapasztalatlan vagy,vagyis alig ismered a női testet és a saját tested reakcióit egy nőjére,akkor alapjaiban rossz gondolat,mert a nők igen kis százaléka szeret tanárnéniset játszani és igen komoly kiábrándulási faktort szülhet ez a fajta felkészületlenség,ami az addig tökéletesen felépített jól működő idillt is megsemmisítheti.
Ez nem konzervatív mód.
Úgy valóban jobb bizonyos értelmekben.
Én is így gondolom. Míg nincs meg a kellő bizalom és szerelem nem is lennék képes rá.
Meg nem kell elsietni semmit sem:)
Előbb utóbb azért jó ha megtörténik, mert fontos, hogy működjön kémia és ezt csak így lehet kideríteni.:)
Lassan 20/L
Jogos. Szexuálisan tapasztalt vagyok, nem kell semmit se tanítani.
Számomra mondjuk ez a normális. A párom szerint is ez volt szerencsére.
23L
Ezt én is kérdezem női oldalról :)
Legutóbbi az volt, hogy szex és vagy lesz szerelem, vagy nem.
Őszintén ez jó? Én sem tudom mi a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!