Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, zavarna titeket, ha a huszonéves barátnőtöknek icikés videók készítése lenne a hobbija?
Figyelt kérdés
És rendszeresen, minden nap venne fel új részeket, töltené fel őket, icikés találkozókra járna? Aki nem tudja mi ez, linkelek egy példát:
https://www.youtube.com/watch?v=itWScLz1QY8
2017. aug. 29. 17:48
1/10 anonim válasza:
Szeretném, ha huszonévesen ennél azért komolyabb témák érdekelnék. Gyakorlatilag bármi jobb sminkelés, főzés, akár bideoblog.
Ez kb. olyan szint mintha egy 27 éves férfi matchboxokkal játszana és arról csinálna videót.
2/10 anonim válasza:
A lányom 9 évesen csinált ilyeneket. Most 11 éves és már ráunt.
3/10 anonim válasza:
mentálisan sérült? esetleg szereti a gyerekes dolgokat?
vagy mi okból? sima hobbi?
24F
4/10 anonim válasza:
Nem zavarna, mert egy ilyen infantilis alak nem lenne a barátnőm.
5/10 anonim válasza:
Az, ha nívós, kreatív videókat készítene, nem zavarna, de ez kissé nagyon infantilis szerintem.
6/10 anonim válasza:
Nem zavarna, már ha nem ez az életcélja. Ismerek pár vezetőbeosztású embert és tényleg gyerekes hobbijaik vannak. Lényeg, a hobbi, kikapcsoló, nyugtató, feltöltő legyen. Teljesen mindegy icikés videó, vagy csúszva mászva gyomlál, cérna képet készít, stb.
7/10 anonim válasza:
Mádör of gád.
Hát akkor én meg csinálok ED EDD N EDDY fanvideót :D
Na jó, mégse.
9/10 anonim válasza:
Szerintem aranyos sem mint zavaró :)
Én bírom a nem hétköznapi dolgokat amúgy is.
10/10 anonim válasza:
Őszintén szólva engem a huszonéves is zavarna önmagában (kell a francnak a nyivákolás meg a többi) de a video alapján a kérdező messze van a 20-tól és nem pluszba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!