Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír vissza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismertem egy fiút, barátkoztunk, leveleztünk, megkérdezte, hogy mivel foglalkoznak a szüleim. Leírtam és nem ír vissza, holott eddig mindig írt egy kisregényt. Azóta már többször bejelentkezett és nem ír. Itt van vége a "kapcsolatnak"? Rá kéne írnom? De az meg gáz, ha egy levelemre nem válaszolt és küldök még egyet.

20/L

2010. máj. 30. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá hogy mi van.

És nem kell stresselj.

2010. máj. 30. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
De mit írjak neki?:S
2010. máj. 30. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért, mivel foglalkoznak szüleid?
2010. máj. 30. 12:31
 4/9 A kérdező kommentje:
anyu pszichológus, apu zenetanár
2010. máj. 30. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor passz. Vagy simán tapló a srác vagy összejött közbe neki egy másik csaj. Szerintem várj még 1-2 napot, aztán kérdezz rá levélben miért nem írt. Ha nem válaszol, akkor felejtős, van még hal a tengerben.
2010. máj. 30. 12:37
 6/9 A kérdező kommentje:
De nem tapló, nagyon jól elbeszélgettünk mindenről és többször említette, hogy kedvel. Meg fél óra alatt csak nem jön össze senkivel. Különben sem nyomultunk, csak ismerkedtünk.
2010. máj. 30. 12:41
 7/9 anonim válasza:

vagy lehet már nem tud mit mondani

kérdezd te is vissza hogy az övék mit

dolgoznak és úgy lehet vissza fog írni

de ha még ugyse se akkor hagyd

2010. máj. 30. 12:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Oké, még várok egy kicsit, aztán ráírok. Köszi a válaszokat!
2010. máj. 30. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az van hogy kiváncsi hogy te rá-e írsz, illetve milyenek lesznek a reakcióid. Ebből sok lejön egy srácnak.

Ezt a játékot én is megcsináltam már, és szerintem vagyunk ezzel így egy páran :) de azért mert kivik vagyunk a lány mit reagál, elgo érdekeljuk őt vagy sem.

Mindenképp irj rá és ne hagyd annyiban a dolgot :)

2010. máj. 30. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!