Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egyik nő sem elég jó nekem? Vagy csak pont azokkal nem találkozom?
Értem. És a társkeresőzés nem megy?
Nincs veled gond. Ez volt a kérdésed. A mai lányok nem mind elég intelligensek, kommunikatívak, empatikusak, bátrak.. stb.
Még nem találtad meg az igazit.
Folytasd a keresgélést! Sok sikert!
Akkor szerintem a keresési stratégiáddal vagy preferenciáiddal van probléma. Nem vagy húde különleges a leírás alapján, ezt nagyon sok ember hozza. Bár nyilván az utazásokhoz síeléshez szörfözéshez pénz kell, ami nem mindenkinek van, de pl én nőként történelmi vívok havi négyezerért egyetemistaként, szóval kispénzből is lehet érdekes hobbikat találni. De egy dolgozó tudna partnered lenni ezekben a tevékenységekben, akinek szintén van ehhez megfelelő fizetése.
Én nemsoká végzős orvosisként kismillió olyan lányt tudnék hozni, aki úgy öt év múlva megfelelne a keresési feltételeidnek. Valószínűleg veled van a probléma, lehet, hogy pont te vársz vmi fenomenálisan különlegeset egy nőtől, vagy én nem tudom, min hasalsz el.
Megértelek,nekem nőként ugyanez a problémám,csak a pasikban.
Nehéz olyat találni,akivel olyan jó ízűen el lehet beszélgetni a világ dolgairól,mert van róla véleménye.
A mostani párom is elcsodálkozott,hogy annyi mindenhez hozzá tudok szólni és saját véleményem is van,pedig csak a húszas éveim elején járok.Mondta is,hogy 1-2 kulturális dologban még tájékozottabb is vagyok nála.
Tessék, itt az utolsó. Csak persze neki van párja. Ahogy az összes többi ilyen érdekesebb nőnek. Ugye.. Ugye??,
Hát ez a szívás.
1. Szerintem is szüneteltesd az aktíc párkeresést, vagy legalábbis vedd sokkal lazábbra. Megcsömörlesz, általánosítasz, skatulyázol, megunod és megutálod az egészet. Az lenne a jó, ha valaki úgy keltené fel az érdeklődésedet, hogy nem aktívan párt keresel.
2. Tarts folyamatos, kíméletlen önvizsgálatot. Reális az önképed? Reálisak, konkrétak az igényeid, elvárásaid? Le tudod ezeket választani az idealizált nőképedről? Képes/hajlandó vagy feismerni a valódi emberi értékeket a másikban? Arra akarok csak kilyukadni, hogy egy lehetséges probléma lehet az, hogy egy idealizált képhez hasonlítod az összes lányt, és annak nyilván nem lehet megfelelni.
S akkor én mit mondjak? ;)
Nekem több ember is megfelelne földön, de még is csak 1 kell s őt várom.
Általad még elképzelhetetlen magasságokban van amit én minimumnak nevezek.
Nem tudom, nem én pontoztalak le.
Már az előbb is leírtam, hogy lehet, h bennem van a hiba, ezzel nem írtál újat.
Most akkor én keresek görcsösen? Vagy nem akarok kapcsolatot egyáltalán? Egyik szavaddal ütöd a másikat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!