Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mi az a pont egy ismeretségben, mikor már kapcsolatot is akartok, és nem csak flört a dolog?
Lehet, hogy valakit szexuálisan vonzónak tartotok és kedveltek is, de beleszeretni nem tudnátok, ezért nem kezdeményeztek?
Adott mondjuk egy férfi és egy nő. Egyértelmű, hogy mindketten szexuálisan vonzónak tartják egymást, flörtölnek, hasonló az értékrendjük, jól el tudnak beszélgetni.
Mikor jön el férfiként az a pont, hogy szeretne többet is?
én ha valakivel ismerkedem az jó esetben kapcsolati céllal van, ha passzolnak a dolgok akkor lehet belőle kapcsolat
én általában gyorsan megkedvelem a partneremet, de ez nem feltétlen előnyös dolog
24F
Ha vonzónak tartom és kedvelem is akkor bele tudnék szeretni. Szóval ilyenkor többet is akarok. A probléma általában az, hogy nem tudom a másik fél is így érzi-e a dolgot, vagy csak játszik/szórakozik.
A pont amikor kapcsolatot akarok az, amikor már kicsit jobban megismerem és belátok a színfalak mögé. Ha tetszik amit ott találok akkor már a bármi megeshet kategóriába kerül. Szerintem ez amúgy a nőknél is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!