Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi linkelt már szalonképesebb
...lenne, ha nem egy 4 hengeres 2 literes kocsiról lenne szó, ami úgy gyorsul százra, mint egy VW Passat vagy nagynéném Mazda 3-asa. Vedd meg ennek a V6-os E400-as változatát, de inkább a 25 milkás alapárú C63-as AMG kupét. Arra már azt mondanám, hogy jobban felkelti a csajok figyelmét. De amíg ilyen kirakatautókkal akarsz csajt felszedni, ami az adott márka belépőszintű modellje (A4, E200), addig egyszerűen nevetséges lesz a próbálkozásod (és ne hidd, hogy a nők annyira ostobák, hogy egy sima négykarikás/ezüstnyilas emblémától összevizelik magukat). Olyan autót vegyél, ami teljesítményével, árával és formavilágával is kitűnik a tömegből és amit egy halandó jobban fizetett flancos proli nem tud megvenni hitelre. Ezért mondom, hogy a csajozós autó az AMG/M-GmbH/Porsche vonalnál kezdődik.
Ok, nem tudtam, hogy egy E Coupe ilyen ócska tucatautó lenne ebben az országban, de már tudom
Nem mondtam, hogy az A4 különleges autó számomra, csak kíváncsi voltam, bár sokan mondták, hogy azt egy minimál béres gyári munkás is lazán megveheti, így meg pláne semmi különleges nincs benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!