Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehet hogy érez irántam valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy érez irántam valamit?

Figyelt kérdés

Légyszi csak normális válaszokat,köszii! (:

Tegnap megismertem egy 17 éves srácot! Amikor ültem a padon,akkor ránéztem,és rám mosolygott,és anyum is mondta hogy nézett engem a srác,énis észrevettem,szemeztünk is többször. De mikor beszéltem vele,nem nagyon vettem le a beszédéből,bár mikor megkérdeztem hogy melyik suliba jár,akkor belezavarodott!(Lehet hogy zavarban volt!?) Mondta hogy üljünk le a padra beszélgetni! :)♥

Elmondta hogy mi történt vele fiatalabb korában,beavatott a barátnős ügyeibe! (Pedig nem is kérdeztem!) Mondta hogy csak két évvel vagyok fiatalabb nála,és mondta hogy a kicsiknek biztos az jár a fejükben,hogy udvarlunk egymásnak! (Voltak ott picik is!) Mindig mellém állt,pedig volt még hely! :)

Lehet hogy tetszem neki?

Amúgy egy közösségbe járunk,és fogunk még talizni,az tuti;) (Nem bulizni járunk egy helyre,hanem a szüleink egy klubbnak a tagjai!) Jelöljem őt Myvipen?

15L

2010. máj. 30. 08:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

09:58-asnak:tudom!

előtte lévőnek:köszii:D

2010. máj. 30. 11:48
 12/12 anonim ***** válasza:

11:48

Akkor mi a kérdés??

Jaah.. "Jelöljem őt Myvipen?" Jelöld hát, nem lesz belőle semmi baj nem!?

2010. máj. 30. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!