Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, tetszik nektek Jessica Ashley?
Biztos pont így nézel ki...
Nem, minden férfi menekülne egy ilyen rusnya nőtől. Dafuq kérdés mármegin'.
Trollkodsz ugye?
Mert millió férfi fogja azt mondani, hogy nem, bocs, páros lábbal rúgnám ki, ha bepróbálkozni
Szép, szép, nem tudok belekötni. Valóban nagyon dögös és szexi lány, de akárhogy is nézem semmivel nem mozgat meg úgy igazán. Azon kívül, hogy szép arc, nagy mellek, minden, semmi különleges nincs benne amire azt mondanám, hogy "na igen, nekem ő a tökéletes".
Arra pedig, hogy elfogadnék-e barátnőmnek egy olyan lányt aki hasonlít rá nem tudok válaszolni mert mi az, hogy hasonlít rá? Ebből nekem semmi derül ki ezért csak Jessica Ashley-ről tudtam véleményt írni.
Ezeknek a kérdéseknek semmi értelme.
Teljesen szubjektív dolgokról kérdezel általánosítva vadidegen embereket, hogy mondják meg pontosan mennyire akarnának párkapcsolatra egy másik, számukra teljesen vadidegen embert. Mindenki más és más, senkinek nem tetszik ugyanaz épp úgy ahogy a szándék is személyenként változik.
Nekem sokkal inkább kellene az a barna hajú, szürke harisnyás, rózsaszín vászoncipős lány tarsolymintás táskával aki ma este a klinikáknál szállt le a metróról, mint Jessica Ashley.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!