Fiúk, akiknek tetszik Jessica Alba!?
Lány vagyok, és szerintem Jessica az egyik legszebb nő, arra lennék kíváncsi, hogy smink nélkül tetszik-e nektek?
Kisminkelve azért teljesen más (bár szerintem smink nélkül is szép):
Azért kérdezem, mert smink nélkül hasonlítok rá, és tudni szeretném, hogy csúnyának tartanak-e a fiúk! 19/L
Azért nem szeretem az ilyen "sminknélkülasztárok" fotókat, mert általában ilyenkor a létező legelőnytelenebb képüket rakják fel, na most ha utánam is mindenhová fotósok rohangálnának és lefotóznának egy rosszkedvű/másnapos/kialvatlan pillanatomban és lehetőleg épp béna fejet is vágnék akkor százszor rondább lennék, mint ezek az emberek.
Nem tudom
képet nem küldök, nem akarok ismerősre bukkanni. azt vettem észre, hogy a jessica féle tónusú (barna bőr, haj, szem) lányoknak előnytelen a természetes fény, mert olyan alkoholista színük van (ilyen sárgásbarna bőr).
szerintem ő is elég előnytelenül néz ki smink nélkül,bár a szép vonásai megvannak. nektek tetszik kim kardashian smink nélkül?
Mondjuk én is lány vagyok, de azért válaszolok.
Szerintem annyira nem szép nő, mint amennyire hanyatt esnek tőle, vannak nála szebbek is, hasonló lányok vannak bőven az utcán is, csak róluk nincs profi minőségű, beállított, kiretusált fotó, + profi sminkes, profi fodrász, rátervezett ruha.
A smink nélküli képeken meg jól látszik, hogy teljesen átlagos, de azért megjegyzem, hogy ezek kifejezetten előnytelen képek, és ilyen mindenkiről vannak.
Nő vagyok én is, de elég szépnek tartom Jessicát.
Kim Kardashiant meg főleg (oké, ez nem vmi jó kép róla, de láttam már smink nélkül másik képen, nekem tetszik úgy is:-))
(Én sajnos fehér bőrű vagyok:-S)
OK ;)
Alapjában véve igen, smink nélkül is tetszik Jessica. (Persze egy jó makeup rajta is sokat dob, ez kétségtelen. Dehát az arra való :) )
A # 4 -es és # 6 -os válaszolónak pedig tökéletesen igaza van. Mindenkiről lehet rossz képet csinálni. Mindenki lehet álmos, kialvatlan, nyúzott, 28. napos, neadjisten beteg, stb.
De akinek van/volt már barátnője az tudja, hogy ő sem tud(ott) nap mint nap, óráról órára mindig u.olyan topformában lenni mint mondjuk anno az első randin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!