Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak neki? mit mondjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak neki? mit mondjak?

Figyelt kérdés

abban hogy ha ismerek egy lányt de jobban meg akarom ismerni hogy jóban legyek vele hogyan csináljam? mit kérdezek tőle vagy mit mondjak neki?

segítsetek

2010. máj. 29. 23:13
 1/8 anonim ***** válasza:
zene, filmek, sport, hobbi, akármi. széles a paletta.
2010. máj. 29. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
vedd elő neki a brét vagy hívd el lan partyizni wowot szeretik
2010. máj. 30. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak látásból ismered? akkor nem lesz könnyű dolgod..először is megkell vele barátkoznod.. utánna ha már elfogadott barátjának.. akkor bókolhatsz is neki.. a lányok nagyon birják ha azt mondod neki h:egyszer majd te leszel a feleségem stb.
2010. jún. 1. 11:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenképpen őszintén. Ha fent van valamilyen közöségi portálon akkor jelöld be ismerősnek. Kérd el az msn címét, ha visszakérdez, hogy miért akkor nyugodtan írhatod neki, hogy mert megakarod ismerni. Ha pl. facebook-on fent van írj rá bátran. Vagy ha személyesen találkoztok menj oda hozzá beszélgetni. Sok sikert :)
2010. jún. 1. 11:47
 5/8 A kérdező kommentje:
LoL én 3 nappal ezelőt ezt csináltam a myvip-in csak még nem lépet be ..
2010. jún. 1. 15:19
 6/8 anonim ***** válasza:

11:47-es vagyok :)

Na tessék milyen jó gondolat olvasó vagyok. :D

2010. jún. 2. 14:17
 7/8 A kérdező kommentje:
nagyon de nem írt vissza :S
2010. jún. 2. 16:15
 8/8 anonim ***** válasza:

akkor a gondolatolvasói képpeségemet kihasználom :D

Elmesélem a saját történetem. Volt egy fiú aki tőlem is elkérte az msnem. De én visszaírtam h nagyon nyomós oka legyen, mert idegeneknek nem adom meg. Életem legnagyobb hibája eddig. Azóta is megvan az új bnőjével, aki nem én vagyok..azért mert iylen balfácán módra nem adtam meg neki. :(

Ha teheted akkor személyesen kérd el tőle, ha még mindig nem ír majd vissza. Lehet, hogy nem jössz be neki, lehet, hogy nem nézi a leveleit, lehet hogy félénk és nem meri odaadni. Ha tehetném én személyesen beszélnék vele, de nem akarok a kapcsolatába belerondítani. Bocsi h ilyen hosszú lett.

Megkérdezhetem am hány éves vagy? :)

2010. jún. 2. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!