Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak/mondjak majd neki?
Figyelt kérdés
Egy srác, akiből most nagyon kiábrándultam elment dolgozni Angliába, ott lesz nyár végéig, azt mondta, hogy szeretne velem lenni, meg majd ősszel együtt leszünk. Ráadásul ígérte, hogy majd felhív meg msn, meg ilyenek. Semmi nincs, csak látom msn-n a személyes üzeneteit, a kommentárokat vip-en. Sőt, egy csaj adatlapjára tévedtem, ahol olyan dolgokat írt neki, amiket nekem szokott mondani. Úgy becézi, mint ahogy engem szokott..nagyon átbaszott...mert a személyes üzenetében is szívek vannak.. már arra is gondoltam, hogy nem is angliában dolgozik(de egy ismerősöm, aki szitén ott van, megerősítette, hogy tényleg) Úgy fáj, hogy azzal a csajjal aki itt lakik tőlem 10km-re, azzal tudja tartani a kapcsolatot, velem meg nem..le se szar...tuti írni fog vagy keresni valamikor..akkor szerintetek?2010. jún. 7. 22:39
1/2 anonim válasza:
Az én barátom, amikor még a legjobb barátnőmmel járt, hasonlóképpen viselkedett. Csak ő nem külföldre, hanem Balatonra.
A leányzó szakított vele. Jól tette, erről az egészről a barátomat is megkérdeztem, tényleg közömbös volt iránta.
Ha nem jelentkezik pár napon belül, lépj tovább!
2/2 anonim válasza:
A másik lánnyal próbáld meg felvenni a kapcsolatot, mutatkozz be és fogjatok össze a srác ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!