Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy kis lélekelemzés! Köztetek hány olyan van, akinek a tökéletes kapcsolatról és álompasiról ez a kép jut eszébe?
Valóban az ilyen pillanatokra vágytok mindannyian? Írjátok le részletesen, hogy mit gondoltok erről a képről, mi jut róla eszetekbe és mennyire tudnátok azonosulni a képen szereplő lánnyal?
Légyszíves egy életkort és magasságot is írjatok. Köszi.
Fogalmam sincs mibajod van kérdező, senkit nem ér meglepetésként, hogy a nők náluk magasabb férfira vágynak.
Keress egy törpe lányt, mint az itt kommentelő 158 centis csaj, majd meg tudod puszilni a homlokát.
Kérdező! A kisebbségi komplexusodból eredő önsajnáltatásod taszító, nem pedig a magasságod.
Én is alacsony vagyok 173 körül így ezt a pózt legfeljebb fordìtva tudtam volna a 188 centis exbarátnőmmel kivitelezni. De pózolás helyett inkább d. ugtunk.
24-es vagyok.
28n, 169 cm (a kedvesem 166 cm), és sokkal romantikusabb, ha átölel hátulról, vagy félresöpri a hajam és nyakon csókol.
Esetleg én bújok hozzá hátulról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!