Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők, mit gondoltok, miért mernétek vagy nem mernétek valakit elhívni egy randira?
Figyelt kérdés
Én azt tapasztaltam a legtöbb csajnál, hogy próbálkozzon a srác, mert annyira büszkék, és ha egy kezdeményezést is kellene tenniük, akkor már a falra másznának. Ha van szája, akkor miért nem lehet megmondani, hogy ezt és ezt szeretnétek? Miért kell folyamatosan azzal jönni, hogy "küldtem neki jeleket, mert 200 km-rel odébb, de akkor is mellette sétáltam el"?2017. okt. 17. 07:14
11/13 A kérdező kommentje:
Ennyi erővel akár te/ti is kezdeményezhetnétek, hogy ne legyetek "félős kislányok". Szerintem az lenne a legjobb, ha mindkét fél kezdeményezne. Tehát a randit a srácnak kellene, viszont másban a csajok is elkezdhetik.
2017. okt. 20. 11:50
12/13 anonim válasza:
Ha te nő lennél, és ezért megtehetnéd hogy sosem kezdeményeznél mert úgyis lesznek udvarlók, akkor mihez kezdenél? Sokkal kényelmesebb nem lépni semmit
Még ha valaki nagyon tetszik a hölgynek, akkor sem lesz motiváltabb, mert úgyis sok férfi fog bepróbálkozni, azok közül is jó lesz valamelyik. Nem éri meg a plusz fáradtságot
13/13 anonim válasza:
Nem kezdeményezek mert ugyis le leszek pattintva. Nem vagyok valami topmodell. Nalam meg ugyis csak meg nalam is aljabbak kezdeményeznek xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!