Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma találkoztam egy pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztam egy pasival. Hát nemláttam róla képet. De iszonyú ronda volt. X D éshát. Kedvesen otthagytam, azzal az indokkal, hogy megnézem mikor jön busz : D ti ilyen helyzetben mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 14:05
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Szia! Hát ez nehéz helyzet, megértelek, mert én is voltam hasonlóban. Mondjuk én már 25 vagyok (lány). Én egy képet láttam róla korábban, azon sem tetszett annyira, de mivel nagyon jól ellevelezgettünk, úgy voltam vele, miért ne találkozzunk, aztán meglátjuk, mi lesz.

El is mentem, és szívem szerint már amikor megláttam, leléptem volna, de nyilván ezt nem tettem meg, hanem illedelmesen elcsevegtem vele 1,5 órát, aztán mondtam, hogy másnap korán kelek, mennem kell. És aztán írtam neki, hogy szerintem nem passzolunk össze. Mert hát a társalgás is elég vontatott volt.

Tanultam ebből, úgyhogy most csak azt tanácsolom, hogy ha neten ismerkedsz:

1. kép, kép, kép, de nem csak egy, hanem sok, és legyen egészalakos is... még jobb a webcam,

2. telefon!!!! -- hogy meglásd, élőben is el tudtok-e olyan jól dumálni, mint msn-en,

3. ja és persze találkozzatok minél előbb, én már pár nap, egy hét netes ismerkedés után felvetem a találkozót, ha tényleg annyira érdekel valaki.

2010. jún. 13. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!