Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma találkoztam egy pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztam egy pasival. Hát nemláttam róla képet. De iszonyú ronda volt. X D éshát. Kedvesen otthagytam, azzal az indokkal, hogy megnézem mikor jön busz : D ti ilyen helyzetben mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 14:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
65%

hm hát a diagnosztikám szerint kedves kérdező.. maga agybeteg:) ki az a hülye aki kép nélkül ismerkedik pláne

hogy "randira" megy... én ezt a mai fiatalok nyelvén a részedről csak EPIC FAIL ként titulálnám:) de mégis csak neked szarabb a dolog mert ha tényleg ronda a pasi a fél város röhöghet rajtad ugyanis tuti hogy mindenki látott:)) ezek után csak gratulálni tudok újra hogy ilyen értelmes emberi lény vagy^^

(arról már nem is beszélek hogy 1 tönk (alias tuskó) :P)

2010. máj. 29. 15:38
 22/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy te sem vagy olyan szép, nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehet téged én is otthagynálak:D Lehet, h nem... Amúgy annyira nem gáz szerintem, de azért egy nem jössz be, inkább ne pazaroljuk egymás idejét betolhattál volna a srácnak...

19/F

2010. máj. 29. 16:48
 23/31 anonim ***** válasza:
én is találkoztam már iszonyú ronda sráccal, aki nagyon jó fej volt! és végül jó barátság lett belőle! legalább egy randit kibirhattál volna vele! Szegény meg ott állt mint egy szerencsétlen!ááááááá látom még sokat kell tanulnod az emberi kapcsolatokról! még igen csak fiatal lehetsz:)
2010. máj. 29. 19:34
 24/31 anonim ***** válasza:

képet kellett volna kérni, akkor nincs ez a hülye helyzet

egy randit pedig ki lehet bírni bárkivel, nem kell smárolni, vagy lefeküdni vele

bunkóság otthagyni valakit

2010. máj. 29. 20:52
 25/31 A kérdező kommentje:

16éves vagyok.

és utólag tudom,hogy nemkellett volna..

de egyszerűen nembirtam:/

2010. máj. 29. 21:55
 26/31 anonim ***** válasza:

ÉN VOLTAM AZ ENGEM HAGYTÁL OTT

:(:(:(:( áááá :'(

2010. máj. 29. 22:17
 27/31 anonim ***** válasza:

megint én csak vicceltem :) xdxd

am kérj képet legközelebb. :D

ezvolt a tanulság :)

2010. máj. 29. 22:17
 28/31 anonim ***** válasza:

Erröl van szó hogy a mai világban CSAK az arc számit az emberi értékek a fasorban.

lehet h egy tök jo fej srác aki egy igazi barát lehetett volna te meg ugy bántál vele mint egy darab rongyal...

horgyál le mindennek de remélem h majd egyszer visszanyal a fagyi.majd akro gondolkodnál csak el hogy hoppá...

2010. máj. 30. 02:32
 29/31 anonim ***** válasza:
Am ha kényelmetlenül érezném magam egy randin, akk Én is lépnék nem szò nélkül vlmi kamu indokkal:D De csak azér mer ronda nem. piece :D
2010. máj. 30. 19:02
 30/31 anonim válasza:
56%
=)) jol tetted..ha egyszer nem jon be akkor annyi :))
2010. máj. 31. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!