Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkoztam egy pasival. Hát nemláttam róla képet. De iszonyú ronda volt. X D éshát. Kedvesen otthagytam, azzal az indokkal, hogy megnézem mikor jön busz : D ti ilyen helyzetben mit tettetek volna?
hm hát a diagnosztikám szerint kedves kérdező.. maga agybeteg:) ki az a hülye aki kép nélkül ismerkedik pláne
hogy "randira" megy... én ezt a mai fiatalok nyelvén a részedről csak EPIC FAIL ként titulálnám:) de mégis csak neked szarabb a dolog mert ha tényleg ronda a pasi a fél város röhöghet rajtad ugyanis tuti hogy mindenki látott:)) ezek után csak gratulálni tudok újra hogy ilyen értelmes emberi lény vagy^^
(arról már nem is beszélek hogy 1 tönk (alias tuskó) :P)
Lehet, hogy te sem vagy olyan szép, nem tudom, hogy hány éves vagy, de lehet téged én is otthagynálak:D Lehet, h nem... Amúgy annyira nem gáz szerintem, de azért egy nem jössz be, inkább ne pazaroljuk egymás idejét betolhattál volna a srácnak...
19/F
képet kellett volna kérni, akkor nincs ez a hülye helyzet
egy randit pedig ki lehet bírni bárkivel, nem kell smárolni, vagy lefeküdni vele
bunkóság otthagyni valakit
16éves vagyok.
és utólag tudom,hogy nemkellett volna..
de egyszerűen nembirtam:/
ÉN VOLTAM AZ ENGEM HAGYTÁL OTT
:(:(:(:( áááá :'(
megint én csak vicceltem :) xdxd
am kérj képet legközelebb. :D
ezvolt a tanulság :)
Erröl van szó hogy a mai világban CSAK az arc számit az emberi értékek a fasorban.
lehet h egy tök jo fej srác aki egy igazi barát lehetett volna te meg ugy bántál vele mint egy darab rongyal...
horgyál le mindennek de remélem h majd egyszer visszanyal a fagyi.majd akro gondolkodnál csak el hogy hoppá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!