Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma találkoztam egy pasival....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma találkoztam egy pasival. Hát nemláttam róla képet. De iszonyú ronda volt. X D éshát. Kedvesen otthagytam, azzal az indokkal, hogy megnézem mikor jön busz : D ti ilyen helyzetben mit tettetek volna?

Figyelt kérdés
2010. máj. 29. 14:05
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

hát annyi volt,hogy találkoztunk 1-kor,és kérdeztem hogy mikor megy haza:D:D és mondta hogy nemtudja,mert hívták hogy menjen stb. és elmentünk erre arra ,de borzasztó volt,nemszólt semmit stb. és visszamentünk a buszmegállóba,én nemmessze lakom onnan,mondtam hogy hazamegyek várjon meg,megnézem a menetrendet neten:D:D

hazajöttem

vártam

vártam

hogy jöjjön a busz

aztán jött a busz és azzal elment

pár válaszolónak írnám..nem vagyok érzéketlen pics..egyszerűen nemjött be ennyi..nemfogok egy ilyen nemtudommivel bájcsevegni...jó hogy nemcsesztek leazért mert nem smároltam vele:D

2010. máj. 29. 14:55
 12/31 A kérdező kommentje:

wáh de annyira rossz volt:D

hát ez kb életem legrosszabb randija volt.

"randi"

:D

2010. máj. 29. 14:57
 13/31 anonim ***** válasza:
Reméljük, ha hazamegy, nem lép fel a gyakorikérdések.hu-ra :D:P:P Akkor ciki van:D
2010. máj. 29. 15:01
 14/31 anonim ***** válasza:

14:51: Te idióta, ha tudnál értelmezve olvasni, akkor felfogtad volna, hogy nem csak ezt az ismerkedési módot ismerem (nem szoktam neten ismerkedni, de ez lényegtelen), csak ha már neten ismerkedik, akkor legalább egyszer legyen egy webcam beszélgetés, hogy legalább egy minimális képe legyen az illető külsejéről.

Jah? És GRATULÁLOK! (az olvasási képességeidhez, csak hogy nehogy megint félreérts) ;)

2010. máj. 29. 15:08
 15/31 anonim ***** válasza:
Primitív vagy utolsó,hiába erőlködsz:)Én nem tudom értelmezni,mi?lol te nethuszár!Xddddd
2010. máj. 29. 15:13
 16/31 anonim ***** válasza:

ezen jót nevettemXDXD azér kiváncsi lennék a srácra h télleg ennyi rondaXDXD bár azér én is kibirtam volna vele azt a pár órát:D

de ötletes voltál:D nah mmeg a csávó hülye h hazaengedettXD

2010. máj. 29. 15:13
 17/31 anonim ***** válasza:
Azért ne haragudj, de a hozzászólásaid alapján eléggé érzéketlen p*csa vagy. "Végigszenvedhetted" volna azt az egy randit (nem, nem kell smárolni) nem haltál volna bele, és a végén megmondod neki, hogy bocsi de nem vagy az esetem nem akarok többet veled találkozni pl... "nemfogok egy ilyen nemtudommivel bájcsevegni" ez a nemtudommi nem túl kedves... tényleg nem érzéketlen. Nem tudtad hogy néz ki az illető, benne volt hogy nem fog tetszeni, ezt az egy találkozást bevállalhattad volna, nem kellett volna ilyen gerinctelen módon megszabadulni tőle, képzeld magad a helyébe egy kicsit.
2010. máj. 29. 15:15
 18/31 anonim ***** válasza:
15:13: Igen, én vagyok primitív, meg nethuszár. :) muhaha
2010. máj. 29. 15:18
 19/31 anonim ***** válasza:
akkor se kéne rondázni... van akinek biztos bejön. neked nem jött be, de ezt neki is megmondhattad volna. máskor ügyelj.
2010. máj. 29. 15:26
 20/31 anonim ***** válasza:
47%
én megértem a kérdezőt:D én még msn-en sem tudok jól elbeszélgetni egy ronda lánnyal, élőben meg sztem rögtön haza is mentem volna. tudom hogy bunkóság meg minden, de ez van.
2010. máj. 29. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!