Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma találkoztam egy pasival. Hát nemláttam róla képet. De iszonyú ronda volt. X D éshát. Kedvesen otthagytam, azzal az indokkal, hogy megnézem mikor jön busz : D ti ilyen helyzetben mit tettetek volna?
hát annyi volt,hogy találkoztunk 1-kor,és kérdeztem hogy mikor megy haza:D:D és mondta hogy nemtudja,mert hívták hogy menjen stb. és elmentünk erre arra ,de borzasztó volt,nemszólt semmit stb. és visszamentünk a buszmegállóba,én nemmessze lakom onnan,mondtam hogy hazamegyek várjon meg,megnézem a menetrendet neten:D:D
hazajöttem
vártam
vártam
hogy jöjjön a busz
aztán jött a busz és azzal elment
pár válaszolónak írnám..nem vagyok érzéketlen pics..egyszerűen nemjött be ennyi..nemfogok egy ilyen nemtudommivel bájcsevegni...jó hogy nemcsesztek leazért mert nem smároltam vele:D
wáh de annyira rossz volt:D
hát ez kb életem legrosszabb randija volt.
"randi"
:D
14:51: Te idióta, ha tudnál értelmezve olvasni, akkor felfogtad volna, hogy nem csak ezt az ismerkedési módot ismerem (nem szoktam neten ismerkedni, de ez lényegtelen), csak ha már neten ismerkedik, akkor legalább egyszer legyen egy webcam beszélgetés, hogy legalább egy minimális képe legyen az illető külsejéről.
Jah? És GRATULÁLOK! (az olvasási képességeidhez, csak hogy nehogy megint félreérts) ;)
ezen jót nevettemXDXD azér kiváncsi lennék a srácra h télleg ennyi rondaXDXD bár azér én is kibirtam volna vele azt a pár órát:D
de ötletes voltál:D nah mmeg a csávó hülye h hazaengedettXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!