Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez túl gyors tempó?
Figyelt kérdés
2 randim volt eddig egy fiúval, kb 1 hete írogatunk és egyre gyakrabban tereli a szexre a témát...én ezt gyorsnak érzem, ha kapcsolatot szeretnék. Vagy túlreagálom?
21L
2017. okt. 16. 14:39
11/23 A kérdező kommentje:
Nem tett utalást arra, hogy most akar szexelni, nem hívott át magához vagy ilyesmi, csak "fantáziálgat" erről-arról. Jó, ez nyilván természetes, de nekem gyors, hogy ezt már szóvá is teszi..:D
2017. okt. 16. 15:02
12/23 anonim válasza:
2 randi után korai.Lehet csak szerintem? Dugni akar, semmi mást.
13/23 anonim válasza:
te is bedőlsz neki,még hogy felismered majd koppansz miután megdugott és eltünt.rájössz.
14/23 A kérdező kommentje:
Hm, igazatok lehet :/ Mindenesetre megirom neki, hogy ez így nekem gyors, aztán meglátjuk.
2017. okt. 16. 15:06
15/23 anonim válasza:
Masodik randin eleve egy komplett hétvégére vitt a párom, evidens volt, hogy nem kartyazni fogunk.Nekem nagyon fontos a szex, talán ezért nem éreztem gyorsnak, na meg én akkor már 30 éves voltam, tudtam, hogy mit akarok.Mai napig együtt vagyunk, kezdettől együtt is élünk.
Ha neked ez gyors, akkor közöld vele.
16/23 anonim válasza:
Vonzalom, másik elme ismerete, és utána szex.
17/23 anonim válasza:
Akkor ő se a lelkedért fog szeretni... :D
18/23 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ne gondold ennyire túl, én még ha kapcsolatot is akarnék, akkor is a szexre terelném elég hamar a témát, mert jó dolog arról beszélni :D
21/F
19/23 A kérdező kommentje:
#18 persze, jó dolog, csak túl gyors és az ilyen pasikat elég nehéz komolyan venni. Javaslom, hogy ha normális barátnőt akarsz, kerüld ezt a témát az ismerkedés elején :D
2017. okt. 16. 15:43
20/23 anonim válasza:
Nézd, én 5 napja ismertem a páromat személyesen, mikor először lefeküdtünk egymással, de ez egyrészt mi vagyunk, másrészt kb első látásra belecsavarodtunk egymásba, és most költözködöm hozzá. Nem ezen múlik ez. Mondjuk az szar duma, hogy ő így dönti el, kell-e neki a nő. Ilyen tipikus bugyiba bejutós, másnap dobbantós szöveg. Az ilyet én mindig hanyagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!