Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 randin vagyunk túl, de még egyszer sem hívott enni. Nem is fog? Csak ünnepekkor? N23 és F26
Volt kávé, séta, múzeum, kilátó. Vagy ő fizetett (legdrágább 1000 ft volt), vagy felesben fizettünk, vagy beleadtam valamibe.
Nekem, dolgozó nőként van igényem rá, hogy enni is menjek a randipartneremmel. Nem zavarna, ha nem hívna meg (bár nagyon jól esne), szivesen adnék bele. A fillérezgetés zavarna (pont fele-fele, mindketten a saját részünket).
Ha 5 alkalom alatt egyszer sem hívott, nem is fog már? Nem lesz "sima randin" program az evés, nem szereti?
Eddig a volt barátaim már 2.--3. randin hívtak enni és azt sem engedték, hogy beleadjak... pedig diákok voltak! Ő diplomás, dolgozó férfi.
Ha enni hívna meg, úgy érezném fontosabb vagyok neki, mint pl. a futószalagos kávézós randijai. Másrészt nagyon jó programnak tartom a beülést evést. Lehet ez akár egy gyros, vagy egy ebédmenü is, mégcsak éttermi meghívásra sem kell gondolni.
Gondolom, leszakadna az ég, ha ezt neki mondanád, ne adj isten (még leírni is rendkívüli) te hívnád el egy olyan randira, ahol kajálni fogtok?
Döbbenetes infot adok át: a férfiak nem gondolatolvasók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!