Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okból keres egy pasi egy nőt újra, ha egyszer már lefeküdtek?
Figyelt kérdés
Ha randizós időszakban lefeküdtek párszor, aztán megmondta a csajnak, hogy ennyi volt, ne keresse többet, és a csaj tényleg nem is keresi, akkor a pasi minek keresi még sokáig?
Kb 1,5 évig folyamatosan, és még utána is kéri, hogy vegye fel vele a kapcsolatot a lány.
2017. szept. 20. 17:56
2/8 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, hogy mindkettejüknek van valakije már. Tehát nincs mit megismételni.
Ill a pasi szerint hiba volt lefeküdni a csajjal, és még ott helyben megbánta.
2017. szept. 20. 17:59
3/8 anonim válasza:
A csaj kérdezze meg a pasit,hogy miért is teszi?
És én a helyében nem állnék Vele szóba.A kérdés után.
4/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen sztorim. Egy sráccal lefeküdtem, de más okból elég csúnyán bánt velem és minden évben egyszer bepróbálkozik egy újabb légyott miatt. Semmi mást nem akar csak dugni.
5/8 A kérdező kommentje:
A csaj nem akar vele beszélni, csak az inditékaira kíváncsi, nem a személyére.
2017. szept. 20. 18:12
6/8 A kérdező kommentje:
Nem egyszeri próbálkozásról, hanem majd 1,5 éven át tartó folyamatos próbálkozásról van szó, miközben már beégette ezzel magát mások előtt is
2017. szept. 20. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!