Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire vonzó 16 évesen?

Figyelt kérdés

A történet a következő: nemrég új szomszéd költözött be hozzánk, mivel én koliba vagyok szinte egész héten, ezért csak annyit tudtam a dologról, h egy házaspár érkezik a kislányukkal. Ebbe semmi érdekfeszítő nem volt számomra, nem is érdekelt a dolog, amíg meg nem pillantottam magát az állítólagos „kislányt”. A lány csak 16 éves, de olyan szinten fejlett és tökéletes teste van, h alig kaptam levegőt amikor megláttam :D Eléggé lesokkolt az eset, sztem ő is észrevette, de aztán csak sikerült elbeszélgetnem vele normálisan.

A gond az, h én már 22 éves vagyok, eddigi barátnőim max. 2 évvel voltak fiatalabbak tőlem, nem is vagyok az a fajta fiú, aki odalenne ezért a korosztályért, de ennek a lánynak olyan szinten tökéletes az alakja, h még egy 20 éves lány is megirigyelné :D

Miután visszamentem a koliba átgondoltam az esetet és arra jutottam, h nagyon fiatal még ez a lány hozzám, biztos nem lenne közös témánk se nagyon, szóval el is felejtettem a dolgot. Nyugisan megyek haza egy hét múlva, amikor az a látvány fogad, h kint napozik a kertjükbe és meginvitált engem egy beszélgetésre. Hát mit ne mondjak, nehezen tudtam koncentrálni, h csak a szemébe nézzek :D Egyébként nem beképzelt a lány, aranyos és kedves, bár kissé naiv, de sztem ez ebben a korban még elfogadható. Szerintetek nagyon gáz lenne, ha bepróbálkoznék nála? Ciki lenne ? Nagyon sok ez a 6 év? Ja és nem szeretném kihasználni őt, az nem az én műfajom.

Csak, h megértsétek miről beszélek, itt egy kép, az arcát természetesen letakartam, de higgyétek el az is ilyen tökéletes :P

[link]

2010. máj. 28. 23:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
szúrd a kib*szott fosóját:D
2010. máj. 29. 00:36
 22/30 anonim ***** válasza:
Szerintem Te vagy gyerekes,hogy ennyire a külsőségekre adsz...Esélyt sem adsz,egy csúnyább csajnak...
2010. máj. 29. 08:01
 23/30 anonim ***** válasza:
Ha ilyen külsö mellé egy jó belsö is passzol, akkor minél gyorsabban kattanj rá. De arra készül fel, hogy nem lesz egyszerü megtartanod és ilyen csaj után nehéz lesz új barátnöt találnod.
2010. máj. 29. 09:20
 24/30 anonim ***** válasza:

Hát ez nagyon nagy. Mármint a képek :D

Ha igaz amit írsz, akkor most komolyan azért képes lennél összejönni egy csajjal mert nagy a melle? Férfiak... -_-"

2010. máj. 29. 09:32
 25/30 anonim ***** válasza:

Fájdalmai kisfiú " !

Mert a csaj lehet hogy nem kislány, DE AZ TUTI HOGY TE KISFIÚKÉNT VISELKEDSZ -.-"

2010. máj. 29. 11:42
 26/30 anonim válasza:

esetleg ha bűntudatot érzel, és nem akarsz tőle semmit mert fiatalabb, akkor a nevét elmondanád?:P

mert fekeltette az érdeklődésemet:D

16/F

2010. máj. 29. 12:33
 27/30 anonim ***** válasza:

most mi bajotok van? már nem is lehet valakit a testéért szeretni? senki sem mondta, hogy ő csak a testét szereti, de elég mérvadó ilyen témában...

Szerintem kattanj rá :)

2010. máj. 29. 13:10
 28/30 anonim ***** válasza:
hát ha csak az alakjáért kell neked.
2010. máj. 29. 13:31
 29/30 anonim ***** válasza:

"Több képet nem tudok linkelni, mert azok már mind arcképek, csak ez az egy kép volt iwiwen ahol nem csak a feje látszik..."

Pfff te kis kamugép :D

2010. máj. 29. 14:37
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi ez a hülyeség már, hogy féltél, hogy olvassa ezt az oldalt és akkor meglátja a képét? Szerinted az adatokból nem jönne rá? 16 éves, te 22, nemrég költöztek mellétek, egyik hétvégén aztán napozik és áthív téged beszélgetni.

Szerinted ez ebben az országban hány emberre igaz? Kérdés helyett inkább lépned kellett volna szerintem.

De, hogy érdemlegesen is hozzászóljak akkor, próbálj meg közel lenni hozzá, beszélgess vele, hátha belédszeret, aztán már lelkiismeretfurdalásod sem lesz amiatt, hogy idősebb vagy nála.

2010. máj. 29. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!