Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire vonzó 16 évesen?

Figyelt kérdés

A történet a következő: nemrég új szomszéd költözött be hozzánk, mivel én koliba vagyok szinte egész héten, ezért csak annyit tudtam a dologról, h egy házaspár érkezik a kislányukkal. Ebbe semmi érdekfeszítő nem volt számomra, nem is érdekelt a dolog, amíg meg nem pillantottam magát az állítólagos „kislányt”. A lány csak 16 éves, de olyan szinten fejlett és tökéletes teste van, h alig kaptam levegőt amikor megláttam :D Eléggé lesokkolt az eset, sztem ő is észrevette, de aztán csak sikerült elbeszélgetnem vele normálisan.

A gond az, h én már 22 éves vagyok, eddigi barátnőim max. 2 évvel voltak fiatalabbak tőlem, nem is vagyok az a fajta fiú, aki odalenne ezért a korosztályért, de ennek a lánynak olyan szinten tökéletes az alakja, h még egy 20 éves lány is megirigyelné :D

Miután visszamentem a koliba átgondoltam az esetet és arra jutottam, h nagyon fiatal még ez a lány hozzám, biztos nem lenne közös témánk se nagyon, szóval el is felejtettem a dolgot. Nyugisan megyek haza egy hét múlva, amikor az a látvány fogad, h kint napozik a kertjükbe és meginvitált engem egy beszélgetésre. Hát mit ne mondjak, nehezen tudtam koncentrálni, h csak a szemébe nézzek :D Egyébként nem beképzelt a lány, aranyos és kedves, bár kissé naiv, de sztem ez ebben a korban még elfogadható. Szerintetek nagyon gáz lenne, ha bepróbálkoznék nála? Ciki lenne ? Nagyon sok ez a 6 év? Ja és nem szeretném kihasználni őt, az nem az én műfajom.

Csak, h megértsétek miről beszélek, itt egy kép, az arcát természetesen letakartam, de higgyétek el az is ilyen tökéletes :P

[link]

2010. máj. 28. 23:30
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

Sztem ne gondolkozz...semmit sem veszíthetsz!:D

Ha összejön utána meg is kell tudni majd tartani. :)

2010. máj. 28. 23:33
 2/30 anonim ***** válasza:
biztos hogy 16?
2010. máj. 28. 23:34
 3/30 anonim ***** válasza:
sztem érdemes lenne beprobálkozni. ha nem feltünö a korkülömbség akk nem ügy:D
 4/30 anonim ***** válasza:

Ha az alakján a mellét érted...:D

Sztem nem fog tetszeni a válaszom,de akkor is sok egyenlőre az a 6 év,de te tudod.

5/30 A kérdező kommentje:
Igen biztos, h 16 éves, engem is sokkolt elhiheted :D
2010. máj. 28. 23:35
 6/30 anonim ***** válasza:
Legalább jobban megválogatnák a fake kérdésedhez a képet, mert ezt láttam már.
2010. máj. 28. 23:37
 7/30 anonim ***** válasza:

Nem is a korkülönbség itt a baj, hanem az, hogy egyedüol a melléért és az alakjáért kéne... Ez akár hogy is nézzük szín tiszta kihasználás.

Ez így elég nagy taplóság lenne.

2010. máj. 28. 23:37
 8/30 A kérdező kommentje:
Neem csak a mellét értem, az egész teste nagyon formás. Nem fogok hazudni, egyértelműen ez fogott meg benne először :D Több képet nem tudok linkelni, mert azok már mind arcképek, csak ez az egy kép volt iwiwen ahol nem csak a feje látszik(ez is mutatja sztem, h jól nevelt és nem kérkedik a testével).
2010. máj. 28. 23:38
 9/30 anonim ***** válasza:
Mondom, először inkább ismerd meg. Utána jöhet a többi. De nem egy olyan eset van, hogy csak azért kell a nő, mert szép, utána megunod és szépen lapátra teszed. És ebben egyedül csak ő sérül.
2010. máj. 28. 23:42
 10/30 anonim ***** válasza:
hát mitagadás, szép ütközője van :D
2010. máj. 28. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!