Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy lehet valaki ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ennyire vonzó 16 évesen?

Figyelt kérdés

A történet a következő: nemrég új szomszéd költözött be hozzánk, mivel én koliba vagyok szinte egész héten, ezért csak annyit tudtam a dologról, h egy házaspár érkezik a kislányukkal. Ebbe semmi érdekfeszítő nem volt számomra, nem is érdekelt a dolog, amíg meg nem pillantottam magát az állítólagos „kislányt”. A lány csak 16 éves, de olyan szinten fejlett és tökéletes teste van, h alig kaptam levegőt amikor megláttam :D Eléggé lesokkolt az eset, sztem ő is észrevette, de aztán csak sikerült elbeszélgetnem vele normálisan.

A gond az, h én már 22 éves vagyok, eddigi barátnőim max. 2 évvel voltak fiatalabbak tőlem, nem is vagyok az a fajta fiú, aki odalenne ezért a korosztályért, de ennek a lánynak olyan szinten tökéletes az alakja, h még egy 20 éves lány is megirigyelné :D

Miután visszamentem a koliba átgondoltam az esetet és arra jutottam, h nagyon fiatal még ez a lány hozzám, biztos nem lenne közös témánk se nagyon, szóval el is felejtettem a dolgot. Nyugisan megyek haza egy hét múlva, amikor az a látvány fogad, h kint napozik a kertjükbe és meginvitált engem egy beszélgetésre. Hát mit ne mondjak, nehezen tudtam koncentrálni, h csak a szemébe nézzek :D Egyébként nem beképzelt a lány, aranyos és kedves, bár kissé naiv, de sztem ez ebben a korban még elfogadható. Szerintetek nagyon gáz lenne, ha bepróbálkoznék nála? Ciki lenne ? Nagyon sok ez a 6 év? Ja és nem szeretném kihasználni őt, az nem az én műfajom.

Csak, h megértsétek miről beszélek, itt egy kép, az arcát természetesen letakartam, de higgyétek el az is ilyen tökéletes :P

[link]

2010. máj. 28. 23:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

És még annyi, hogy 22 éves létedre egyedül csak a külsőségekre adsz. Nem valami érett felfogás.

Az ember azt hinné, hogy ennyi idősen már nem csak a külcsíny fontos. De tudom, te is férfiből vagy! :)

2010. máj. 28. 23:44
 12/30 anonim ***** válasza:
2010. máj. 28. 23:46
 13/30 A kérdező kommentje:

Beszélgettem már vele párszor, ahogy fent is írtam, nagyon kedves és aranyos lány, annyi, h picit még érezni rajta, h még csak 16 éves, picit naiv és álomvilágban él. Kevés még az élettapasztalata.

23:42

Látnád a fenekét, csodálatos :D Na abbahagyom, mert így tényleg nehéz elhinni, h komolyak vele a szándékaim :D

2010. máj. 28. 23:47
 14/30 A kérdező kommentje:

23:46

Looool ezt, h találtad meg ennyiből ? :D

Na jó az az igazság, h féltem felrakni őt, de higgyétek el, pontosan ugyan így néz ki a teste. Bocsika, h félrevezettelek titeket picit.

2010. máj. 28. 23:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Szánalom!!:D
2010. máj. 28. 23:55
 16/30 anonim ***** válasza:
pff... istenem
2010. máj. 28. 23:57
 17/30 anonim ***** válasza:

röviden: megláttál egy nagy mellű helyes kiscsajt, és most azon filózol, hogy fiatal hozzád...

sztem nyugodtan elhívhatod valahova, ha olyan érett agyilag is

2010. máj. 28. 23:59
 18/30 A kérdező kommentje:
Jó rendben elismerem szánalmas próbálkozás volt, de féltem, h esetleg ő is olvassa ezt az oldalt. Érdekes máskor azokat hordjátok le akik ténylegesen felraknak egy adott emberről képet :D de mondom teljesen ilyen az alakja és a melle. Bocsánat…
2010. máj. 28. 23:59
 19/30 anonim ***** válasza:
szerintem is nyugadtan elhívhatod valahová.de nagyon fontos, hogy ne csak a teste miatt akarj vele együtt lenni.
2010. máj. 29. 00:01
 20/30 anonim ***** válasza:
javítás: *nyugodtan
2010. máj. 29. 00:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!