Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Miért utasítatok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért utasítatok el élből, ha egy pasi ismerkedni szeretne veletek?

Figyelt kérdés
Főleg ezen az oldalon lett ez nagyon jellemző, és nem értem, miért.
2017. okt. 11. 16:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

1.Nem ismerkedési célzattal regisztráltam ide.

2.Nem az én korosztályom van ezen az oldalon többségben.Ennek ellenére volt, akikkel sikerült pár normális hangvételű levelezést folytatni, de mára már ők is eltűntek, mint szamár a ködben.

3.Az előzőleg leírtak miatt nem látom sok hasznát a privizgetéseknek, így már csak nagyon kivételes esetben válaszolok bárkinek is.

2017. okt. 11. 19:04
 22/26 anonim ***** válasza:

20: Tudom-tudom lányokhoz szólt a kérdés, de nem bírom megállni:D

Szóval az olyan fiúktól, akik hasonlóan járnak el engem is kiráz a hideg. Egyszerűen nem értem mire jó, melyik normális lány reagálna egy olyan üzenetre érdemben... melyik beszélgetne hosszasan egy-egy olyan emberrel... Nem értem, hogy az ilyen fiúk hogy nem fogják fel, hogy ezzel nem mennek semmire?:D Én sem ismerkednék GYIK-en, többek között azért, mert nem látom a másikat ( lehetne képpel kezdeni a beszélgetést, de nem tartom valószínűnek, hogy itt találjak magamnak párt egyébként sem ).

Ha normálisan közelednének sokkal nagyobb esélyük lenne. Bár én nem ismerkedek itt, de nem egy barátság született az oldalon. Hosszan beszélgettünk ( normálisan ) a lánnyal itt, aztán átmentünk fb-re és azóta is tartjuk a kapcsolatot. Nem olyan nehéz. Csak normálisnak kell lenni, ami persze nem mindenkinek megy. :)

Egyébként, ezt a lányoknak írom: én kaptam lányoktól is ismerkedős üzenetet, egy-egy hozzászólásom után. Nem is egyet. Persze egyikből se lett semmi, róluk is látszott, hogy nem vagyunk egy síkon, de van ilyen is.

23/f

2017. okt. 11. 19:07
 23/26 anonim ***** válasza:
Engem sokszor megtaláltak már, de az a baj, hogy mindig messze laknak. Meg, nem mindegyik volt értelmes, kommunikatív. Tehát, amikor rám írnak, de aztán mély hallgatásba kezdenek...várják, hogy szórakoztassam őket, de nekem nem kebyerem. :)
2017. okt. 11. 20:38
 24/26 anonim ***** válasza:
A látszat csal: Megtalált téged a rossebb. Te találsz meg másokat.
2017. okt. 11. 20:39
 25/26 anonim ***** válasza:
A privátok nem ezt mutatják.
2017. okt. 11. 20:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk mert ez nem társkereső....?? Én meg azt nem értem, hogy minek írogatnak ezen az oldalon, hogy "ismerkedjünk"..... Valaki meg tudná nekem mutatni, hogy hol hirdetik társkeresőként a gyakorikérdéseket? Vagy ezt páran honnan szedik?
2017. okt. 12. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!