Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan nő Magyarországon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan nő Magyarországon, aki kedveli a videojátékokat, meg mondjuk az elvont művészfilmeket, sorozatokat?

Figyelt kérdés
Néha az az érzésem, hogy közel 30 felé én túl gyerekes vagyok, de zavar, hogy én sok játékkal játszok, a nők pedig szinte egyáltalán. Nem a böngészősökre gondolok, hanem mondjuk a nehéz konzolosokat, vagy indie játékokat, valamint hallott mondjuk a Cupheadről, a Witcherről és legalább 10 játékot végigjátszott életében.

2017. okt. 10. 23:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Hát ha 30 évesen a videojátékok a fő prioritásod, akkor igen, rohadt gyerekes vagy.

Ismerem mindkét játékot, amit írsz és 10 játékot már simán végigjátszottam életem során, de párkapcsolati szempontból kb annyira lényeges a téma, hogy lehetőleg ne a játékok legyenek valakinek az elsődleges örömforrások az életben.

2017. okt. 11. 00:00
 2/12 A kérdező kommentje:

2-es válaszoló:

Ez az, értsd félre a témát. Nem azt mondtam, hogy ez az elsődleges prioritás, csak állandóan meghal a beszélgetés a nőkkel néhány hét vagy hónap után és már kezd elegem lenni ebből.

2017. okt. 11. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
a filmeket nem raknám egy síkra a játékokkal. egész más a céljuk, nem azonos az együtt töltött idő, és a hatásuk se
2017. okt. 11. 00:18
 4/12 anonim ***** válasza:
44%
4# És ennek mi köze a videojátékokhoz? Nem kell azokról beszélgetni és kész. Azért nehogy már tényleg egy 30 körüli férfinek ez egy olyan jelentős része legyen az életének, hogy ha a lány nem tud hozzászólni a témához, akkor meghal az ismerkedés.
2017. okt. 11. 00:25
 5/12 A kérdező kommentje:

6.

Nem részemről hal meg. Én továbbra is beszélgetek. Mindig a másik fél részéről. Nem tudom, mi lehet ennek az okozója, csak próbálom kideríteni.

De azt tudom, hogy ilyesmit nem lehet kérdezni, mert ilyesmit csak egy nő kérdezhet. Ha a férfi kérdez ilyesmit, le van dorombolva, el van küldve általában.

2017. okt. 11. 00:38
 6/12 anonim ***** válasza:
92%

mindről hallottam, plusz első randis film Salo avagy a sodoma 120 napja

de azért kell vágni a politikai tartalmat

:O

sok ilyen nő van csak az első nyomi eddig nyilvános vécébe járt csajozni

2017. okt. 11. 01:06
 7/12 anonim ***** válasza:
btw szerntem sok nő attól fél, hogy nőként minősíteni fogják gamer közegben...
2017. okt. 11. 01:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Én összesen több száz ismerősöm közül kettő ilyen lányt ismerek. Mindkettő sok-sok éve együtt él a párjával.
2017. okt. 11. 01:26
 9/12 anonim ***** válasza:

35/f feleségem 32, wowban jöttünk össze, ő volt a guild raider csapatának az MT(main tank)-ja... én meg a main healer...

Az első randink is wowban volt, aztán skypeon fejeződött be közös masztival.

Mostanáman csgo, overwatch-ozunk, meg wildstarral toljuk néha, sajnos a wow szar lett.

Szóval igen, vannak csajok szép számmal amúgy.

2017. okt. 11. 07:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Am Bp-n már vannak gamer rendezvények szép számmal, menj el néhányra, tele van csajokkal.
2017. okt. 11. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!