Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő Magyarországon, aki kedveli a videojátékokat, meg mondjuk az elvont művészfilmeket, sorozatokat?
Hát ha 30 évesen a videojátékok a fő prioritásod, akkor igen, rohadt gyerekes vagy.
Ismerem mindkét játékot, amit írsz és 10 játékot már simán végigjátszottam életem során, de párkapcsolati szempontból kb annyira lényeges a téma, hogy lehetőleg ne a játékok legyenek valakinek az elsődleges örömforrások az életben.
2-es válaszoló:
Ez az, értsd félre a témát. Nem azt mondtam, hogy ez az elsődleges prioritás, csak állandóan meghal a beszélgetés a nőkkel néhány hét vagy hónap után és már kezd elegem lenni ebből.
6.
Nem részemről hal meg. Én továbbra is beszélgetek. Mindig a másik fél részéről. Nem tudom, mi lehet ennek az okozója, csak próbálom kideríteni.
De azt tudom, hogy ilyesmit nem lehet kérdezni, mert ilyesmit csak egy nő kérdezhet. Ha a férfi kérdez ilyesmit, le van dorombolva, el van küldve általában.
mindről hallottam, plusz első randis film Salo avagy a sodoma 120 napja
de azért kell vágni a politikai tartalmat
:O
sok ilyen nő van csak az első nyomi eddig nyilvános vécébe járt csajozni
35/f feleségem 32, wowban jöttünk össze, ő volt a guild raider csapatának az MT(main tank)-ja... én meg a main healer...
Az első randink is wowban volt, aztán skypeon fejeződött be közös masztival.
Mostanáman csgo, overwatch-ozunk, meg wildstarral toljuk néha, sajnos a wow szar lett.
Szóval igen, vannak csajok szép számmal amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!