Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon az un "paleolit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon az un "paleolit párkapcsolat" lehetséges?

Figyelt kérdés

Több külföldi ismerősöm van. Olyan párkapcsolattal, hogy csak és kizárólag fiú+lány, SEMMI más ember nincs a környezetükben(ismerkedésnél sem volt!).

Nos: van egy ismerősöm(aki fiú), aki nem igazán kedveli a férfiakat(enyhe kifejezés). Nem szeret velük lógni, birkózni, stb. egy szóval: velük összejárni. Hogyan tud egy lánnyal együtt lenni úgy, hogy férfiak a környéken se legyenek?

2017. szept. 22. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kérlek, fejtsd ki bővebben!

Tehát arra gondolsz, hogy egyik félnek se legyenek barátai?

Csak mert, hogy a környezetükben sosem legyen senki, egy túlnépesedett Földön nem működhet. Esetleg ha remete életet kezdenek el élni egy erdő közepén vagy egy tanyán. Mondjuk nem is kell minden járókelővel foglalkozni, aki elmegy melletted.

21/L

2017. szept. 22. 21:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

"paleolit párkapcsolat"? Ilyen van? Bocsánat a szóért, de ez nekem nagyon szennylapos kifejezésnek tűnik, a blikkben meg ilyen szarokban számítanék erre a kifejezésre az alábbi szövegkörnyezetben: "ÓRIÁSI LELEPLEZÉS!: Stohl András szerint a paleolit párkapcsolat nagyon is jó!!!! képek a sztárról! Vajna Tímea szerint is jó! Lapunkkal most kávéfőzőt nyerhet!!!!"

Nekem sincs sok barátom, szóval, ha összejövök egy lánnyal akinek szintén nem, akkor mi már "paleolit párkapcsolat"-ban élünk? Hát... hurrá?

2017. szept. 22. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Én se vágyom más férfiak társaságára, ezért sincsenek barátaim.
2017. szept. 22. 22:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Nézz mindre csúnyán, akkor megriadnak, elszaladnak és csak a lány marad...na meg a többi lány, akiket eddig lefoglaltak a fiúk, de így már hirtelen nem is tudsz választani, melyikkel legyél együtt.
2017. szept. 22. 22:06
 5/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez valami eufemizmus a kisajatito, pszichopata, bantalmazo kapcsolatra?
2017. szept. 22. 22:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Azt hittem ez úgy működik, hogy a pasi meglátja a csajt az utcán, leüti és a hajánál fogva hazahúzza, hogy akkor mostantól ő az asszonya... :D

Egyébként nem értem a kérdést, miért kéne egy nőnek, hogy a pasija által férfiak legyenek a környéken? Saját férfibarátokat akkor ki kell dobni, mert a pasi nem tudja elviselni? Vagy fel sem merül, hogy egy nőnek saját baráti körében hímneműek is vannak?

2017. szept. 22. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Ömm.. Mennyire általános, hogy a férfiak szeretnek más férfiakkal birkózni?
2017. szept. 22. 22:37
 8/11 A kérdező kommentje:

7:

Nagyon is általános. Főleg a nagyobb testű és izmosabbak imádják ezt a műfajt. Meg persze rendőrségre járkálni is, lásd a tolvajkergetők egyik alapítóját: az például rendszeresen ott van azért, mert folyton leüt valakit!

5: Ez miből következik? Abból, hogy valaki férfiakat nem akar látni a saját környezetében, mialatt a csaj társaságot meg imádja?

hagymaholnapnemjövök: ha ez működne, akkor nem kellett volna a kérdést kiírni.

1: De legyenek, csak nem egymás közelében! Erre nincs valami módszer? Láttam ilyet, csak nem ebben az országban.

2017. szept. 22. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
1.5 éve paleolit kapcsolatban élek a Mammutommal. Jól megvagyunk.
2017. szept. 22. 23:39
 10/11 anonim válasza:
Költözz ki tanyára és várd, hátha megérkezik álmaid asszonya.
2017. szept. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!