Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi valamilyen hangszeren játszik, az számít?
Nem ezzel keresi a pénzt, de hobbiként űzve.
Csajok, milyen hangszer az, ami pluszt jelent egy pasi megítélésén? Vagy nem számít egyáltalán?
Egyáltalán nem számít.
Nem ez alapján választok.
@6: Ezt gitárosként, és olyan emberként, aki elég sok másik gitárost ismer, maximálisan visszautasítom. A gitárosok elenyészően kis része gitározik menőzésből - ez egy sima és nem mellesleg igencsak rosszindulatú bélyeg, ami ráragadt a gitárosokra, és tudatlanságból sok ember fejében él valamiért.
Hangszeren azért szoktak megtanulni az emberek játszani, mert zenélni szeretnének. Mert érdekli őket az a hangszer, mert a lényük egyik része a zene. A zenélés is egyfajta szerelem, csak épp kicsit máshogy. Hozzáteszem, nagyon sok kitartás, idő- és energiabefektetés kell ahhoz, hogy valaki egy gitáron megtanuljon játszani.
Aki menőzésből csinálja, az általában tud vagy 5 akkordot, azokat sem jól, és annyi. Aki kicsit is komolyabban foglalkozik a gitározással, az garantáltan még véletlenül sem ilyen okokból teszi.
Annak idején csellóztam.
Annyiból plusz,hogy van egy nagyon jótékony,értelmes hobbija,legyen az akármilyen hangszer.
Ha valami klasszikus hangszeren játszik,pl. cselló,az nekem itt plusz,még ha klasszikus zenét csak különleges alkalmakkor hallgatok.
Ha elklarinétozná a Hegedűs a háztetőnből a Ha én gazdag lennéket,azt is bírnám. :DDD
Csak ne várja el,hogy én is játsszak hangszeren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!