Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, ha facebookon írok rá? Nektek mi a véleményetek? Alább kifejtem.
Még a gólyatáborban megismertem egy számomra nagyon szimpatikus lányt ( mondjuk az erős túlzás, hogy megismertem, csak láttam párszor). Tetszett a kisugárzása, a stílusa, csak sajnos nem volt elég bátorságom ott megszólítani (meg hát mindig mennünk kellett valahova.., így nagyon időm sem volt megtalálni).
Azóta megtaláltam facen, bejelöltem, visszajelölt, de (és itt jön a lényeg) mivel más karon van, más szakra jár, mint én, személyesen nincs sok esélyem megtenni az első lépést. Az egyetlen módja, hogy elhívjam valahova, ha facebookon ráírok.
Viszont nem az a "csak úgy ráirogatok random csajokra facebookon " típusú srác vagyok, ez eléggé távol áll tőlem, kicsit ( vagy em kicsit) gáznak is érzem, tartom ezt.
Nektek mi a véleményetek? Tényleg gáz lenne ily módok elhívni akárhova is (ismerve a részleteket)? Szívesen megismerném!
Köszönöm a válaszokat!
20/F
Nem gáz ez. Nem kell magyarázni, honnan ismered.
Hívd el valami menő kiállításra. Úgyis tudni fogja, hogy valójában meg akarod húzni.
2-es kommentelő: NEM, nem csak meghúzni szeretném!!!!
Nem ilyen vagyok. Nem tárgyiasítom a nőket.
Nem egyszer hallotta, "érdekes" sztorikat ismerősöktől, hogy milyen undorító szöveggel írtak rájuk, hogy aztán ágyba vihessék őket.
Az ilyet gusztustalannak tartom, ezért is kérdeztem meg, hogy az én esetebne esetleg hogyan reagálhat a lány, ha ráírok.
5# Bocsi. Félreértelmeztem ^^"
Amúgy igen, igazad van. Nem árt tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!