Facebookon hogyan lehet elérhetőségnek betenni saját facebook-os oldalt? Lent kifejtem.
Szóval lehetséges ismerősöknél láttam elérhetőségként ilyet: http.facebook.com/kiss.pista. Ez csak példa. Arra lennék kíváncsi ezt hol lehet beállítani?
Másik fontos kérdés. Mi van akkor, ha valaki adatlapján rákattintottam erre a linkre? Küld neki a rendszer valami értesítőt? Tudni fogja, hogy megnéztem, rákerestem?
Ez a funkció egyedi név használatát alkalmazza. Amikor valakinek betöltöd az adatlapját, akkor a címsorban lévő linknél nem egy tíz számjegyű ID-t fogsz találni, hanem egy könnyen megjegyezhető és rövid karakterekből álló azonosítót.
Ezt megadni a profilom/fiókbeállításokon belül a felhasználónév menüpontban lehet. Ha itt megadod a neved, a böngészőben is ez alapján lesz azonosítva a profilod.
A második kérdésed is ehhez kapcsolódik, mivel ez a link csak ezt az elérhetőséget tartalmazza, annyira jó, hogy ha valaki máshol meg akarja osztani az azonosítót, akkor nem a címsorból kell kimásolni, onnan. Mivel ez csak a profil elérhetőségét tartalmazza, ha rákattintasz, a böngésző betölti az adott profil főoldalát. Ennek nincs köze az értesítésekhez, és nem méri a látogatók számát vagy nevét sem, mert az oldalon nincs is funkció.
Köszi a válaszod!
Akkor egy ősrégi ismerős nem azért talált meg éppen most, mert én 1 hete rákerestem és rákattintottam a linkjére?
Véletlen egybeesés lenne, hogy ő is pont most keresett engem? A világ másik végéről? Érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!