Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A túlzottan visszafogott, rövid válaszokat adó férfiak miért vannak fenn társkeresőkön és egyáltalán mit szeretnének a nőktől úgy általában?
Ugyanakkor bármilyen konkrét, életmódbeli kérdésemre azt mondja: "Az nekem pont elég".
Szándékot egy komoly kapcsolatra ilyen férfiak részéről nem látok. Mi játszódik bennük, amikor ennyire visszafogottak a válaszokban?
Előre is köszönöm. 27N
"Ugyanakkor bármilyen konkrét, életmódbeli kérdésemre azt mondja: "Az nekem pont elég". "
Jöhetne pár ilyen konkrét kérdés példaképpen, hogy lássuk mivel is van dolgunk :)
Engem pl. hajtott már el nő, mert arra a kérdésre, hogy miért nem fejezem be a házam felső részét is, miért nincs benne fűtés (felső szinten) stb.
A válaszom az volt, hogy nekem pont elég az alsó rész, nyáron meg lehet használni a másikat és vendégfogadásra is megfelelő nyáron.
Ő ilyen palival nem tud hosszú távra tervezni...
----
Másik hölgy a kocsimba kötött bele, miért nem veszek újat. Miért is vennék??? Nekem ez pont jó, mellesleg 15 ezer km-ert sem tettem még bele.
Ezek szintén életmódkérdések voltak és mindkettőt elbuktam :)
Te milyen életmódkérdésekkel bombáztad az udvarlóidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!