Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exem haverja? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Párommal a héten szakítottam. Az egyik távolabbi haverja régóta bejön nekem. Ő elvileg még nem tudja, hogy szakítottunk, mert nem raktuk, ki hogy "egyedülálló". El van rejtve a kapcsolati státuszunk.
Na már most. Ha ráírnék, hogy szakítottunk a régi haverjával, szerintetek kapna az alkalmon? Azt nem tudom, hogy bejövök e neki, mert túl sokat nem beszélgettünk vagy találkoztunk. De én szeretném megismerni "közelebbről). Értsd: szex. Illetve barátság extrákkal. Benne lenne? Neki sincs jóideje barátnője, hivatalosan legalábbis. Amikor exemnél pakoltunk, akkor mondta is, hogy megfogta akkori párom az isten lábát. Nem vagyok az a plázacica féle.. röviden ennyi. Pakoltam, emeltem, nem esett le a "műkörmöm".
Én már 100x elképzeltem, hogy hogyan történne, nyilván nő vagyok, szeretek túlgondolni. De szerintetek? Ti mit tennétek? 21N
Jah és légyszi hagyjátok a szapulásom, hogy ez milyen felnőtt téma, mint a tinik stb... nincs túl sok tapasztalatom.
Rettentően szánalmas suttyó szar ember vagy, ha képes vagy összejönni az exed haverjával.
Tisztességes ember ilyet nem csinál. Még egy nő sem.
"Párommal a héten szakítottam." (Ma kedd van)
"Én már 100x elképzeltem, hogy hogyan történne, nyilván nő vagyok, szeretek túlgondolni."
Megkérdezhetem, hogy mennyi ideig voltál. együtt a pároddal?
Nekem az exem kolléganője (egyben barátja is) tetszett meg társkeresőn. Látásból ismerem, ráírtam. De aztán gondolkodtam, nem lenne túl előnyös. Még is csak az exem barátja. Ezt ő is leírta. Szóval szerintem is hanyagold a témát!
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!