Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek melyik tetszik jobban, hosszú hajú vagy rövid hajú lány? (kép)
Figyelt kérdés
a hosszú haj az kb max derékig érő [link] és a rövid pedig legalább váll alatti mint pl [link] [link] fiúk nektek általában inkább melyik haj jön be? milyen hossz, frizura és szín? összefogva, kontyba vagy inkább kiengedve ? köszi (a normális válaszokat) :)2015. márc. 13. 21:31
1/19 anonim válasza:
Amelyik jobban szop, azzal jönnék össze.
2/19 anonim válasza:
Ez a kérdés csíter volt.
Ez még nem rövid haj.
A Pink meg a Padödő na azok rövid hajak.
3/19 anonim válasza:
Ha szép hosszú a haja, akkor tökmindegy. :D
4/19 anonim válasza:
Nekem mind2 De ami csak az allkapocsig er az nemnagyon.. Max ha tenyleg jo
5/19 anonim válasza:
EGyik sem, nekem a másodiknál rövidebb haj jön be, bocsi
6/19 anonim válasza:
Igazán mesés az 1. képen lévő haj. Általában a hosszabb, kiengedett jön be, de ismerek olyat, akinek rövid, és hihetetlenül feldobja az arcát. :) Személyfüggő. A konty jó magasra feltűzve mindig nagyon szexi.
7/19 anonim válasza:
hosszú, természetes, kiengedve :)
9/19 mate1697 válasza:
Szerintem a rövid sima haj :) PL: [link]
(szín személytől függő szerintem)
10/19 Jozso89 válasza:
A rövid haj naggggyon kevés nőnek áll jól, a 2. kép meg full megtévesztő mivel egy kedvelt sőt imádott színésznő(L)
Szerintem az az őrítően sexy ha egy nőnek hosszú a haja. Az olyan nőies, dehát kinek mi. 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!