Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hétvégén randi + csípések?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hétvégén randi + csípések? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok, valamirre allergiás vagyok vagy összecsípet valami, nem tudom és a hétvégén a barátommal leszek :S és nem akarom h piros viszkető foltok legyenek rajtam :S hogyan tudnám eltüntetni vasárnapig ? :OOO Valamilyen gyógymód???

Előre is köszönöm :)

2010. máj. 28. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Forró késsel égesd le.
2010. máj. 28. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
fenistil kenőcs
2010. máj. 28. 16:52
 3/12 A kérdező kommentje:

1. válaszoló... hááát ink. ezt az örömet meghagyom neked ..

2. hétfő óta fenistillel kenem és nem használ :S

azért köszönöm :)

2010. máj. 28. 17:02
 4/12 anonim válasza:
Ne vakard, ha viszket, akkor se. Ha úgy se múlik, és nem használ se Fenistil, se Neogranormon, bőrgyógyász. Ha meg megmarad hétvégéig, ha normális a barátod, megérti, hogy most épp ez van...
2010. máj. 28. 17:13
 5/12 A kérdező kommentje:

A barátom megérti, de ha vele leszek még se azon akarok görcsölni h viszket ... :SSSS és már gondolkoztam a bőrgyógyászon, de egész héten reménykedtem h elmulik, de egyre több lesz először csak pici pötty utána meg óriási vörös folt amiből lilás pirosos folt lesz ami viszket :SS

lehet h allergia, de nem tom h mirre :S fogalmam sincs :(

de azért köszönöm :)

2010. máj. 28. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem allergiás vagy.

Kend le bauxitgéllel!

Babi néni

2010. máj. 28. 17:16
 7/12 A kérdező kommentje:
A híres Babi néni köszönöm h megtisztelt a válaszával :) bauxitkrém ... azaz :D
2010. máj. 28. 17:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt a kezem. Kalciumot kell inni rá, és én is fenistillel kentem. A hangyasvra vagyok allergiás...:S Egy kis csípés miatt feldagadt az egész karom:S
2010. máj. 28. 17:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Nekem a lábamon volt először utána a karomon és már a derekamon is :SS jah és kalciumot iszok már 2-3 napja... plusz fenistil remélem segit, de ha nem ak majd kibirom ...

azért köszönöm :)

2010. máj. 28. 18:00
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Igyál Calcium Sandoz (pezsgőtabletta)-t.Nekem bevált.:)

14L

2010. máj. 28. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!