Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FFDP kérdése:
Lányok, ha egy srácnak aki tetszik kijött egy pattanása, zavarna?
Figyelt kérdés
Még sosem volt pattanásom, max. miteszerem, szóval nem tudom,hogy van ez, de azért gondolom csak nem fog elküldeni egy lány egy olyan fiút aki tetszik neki (ez biztos) vagy mégis?2010. máj. 28. 16:43
1/9 anonim válasza:
Ki fogja rád hívni a SWAT-ot... ezt ugye nem komolyan kérdezed?:D
2/9 anonim válasza:
Én biztos nem küldenélek el egy pattanás miatt :) 19/L
3/9 anonim válasza:
ha ezért el küld,ne foglalkozz vele
4/9 anonim válasza:
Mindenkinek lehetnek pattanásai:)
ne is foglalkozz vele. Ha meg zavarja a csajt(biztos nem fogja) akkor ennyit ér(N):)
6/9 anonim válasza:
ezt most komoylan kérded??
hülye vagy!
kit érdekel! nekedis lehet ugyanugy mint az illető fiunak!
8/9 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a válaszokat, örülök ha akkor ezek szerintem nem nagy ügy, csak azért eléggé hazavágja az önbizalmam, köszönöm a válaszokat.
2010. máj. 28. 17:27
9/9 anonim válasza:
engem nem zavarna.ha egyszer szeretem akkor szeretem..de ha tetszik akkor is a buta pattanások miatt ááh dehogy xd am mindenkinek lehet
és elmúlik egy idő után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!