Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ez zavarna?
Sajnos valamiért úgy születtem,hogy foltok vannak rajtam.
Kreol bőröm van,és ugye így is barna a bőröm,de a foltok meg barnábbak.
Van a nyakam és a mellem közötti részen,a mellemen egy világosabb árnyalatú ilyen folt, a kezemen,és a hátamon is van 3 nagyobb folt.
Titeket zavarna ez bármiben is?
de például,nem ilyen durva,hanem sokkal halványabb.
amikor születtem,anyukám kérdezte az orvosokat,hogy ez mi?-de nem tudták megmondani ?!! azért egy kicsit ez is durva :DD
képet sajnos most nem tudok felrakni,de délután talán,már ha érdekel valakit!
a válaszokat előre is köszönöm!!:)
Kedves első,azért disznó nem vagyok:DDD
köszönöm a válaszokat!:)
ha a pigmenthiány a fejeden van,az azért kicsit ciki:S:D
Én ugyan lány vagyok szóval ne haragudj hogy írok. Nekem a bal combomon van ilyen ami neked. Eléggé nagy folt,igaz nagyon halvány is,de azért észrevehető. Engem igazából soha sem zavart,"természetesnek" gondoltam és megszoktam egészen addig amíg a barátom meg nem kérdezte hogy mitől van ez. Anyukámat megkérdeztem és azt mondta hogy arra a helyre több pigment került,aki pigmenthiányos annak pedig fehér foltok vannak a bőrén. Azt is elmondta hogy a nagynénjének mindkét combján volt olyan mint nekem és sokkal erősebb volt,szerintem olyan lehetett neki mint a belinkelt képen.
A barátomat kérdeztem hogy zavarja-e és azt mondta hogy nem csak télen nem vette észre hogy ilyen sötét lett volna és furcsállta hogy lett egy barna folt a lábamon. Mondta hogy nem szeretnl ha valami bajom lenne. Nálam ez általában télen elhalványodik,de úgy is látszik,nyáron pedig a barnulás során a folt is besötétedik.
Ha szeret a fiú nem hiszem hogy zavarni fogja!:)
de gyökér vagy:D a pigment hiány miért lenne ciki az arcon?:D
sztem tök cuki lesz tőle egy pasi.
ja am elhiheted h a te foltjaid ocsmányabbak mint a pigment hiány:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!