Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hogyan bolondítsuk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan bolondítsuk magunkba a kiszemelt srácot? Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés

Mert annyian kíváncsiak erre, ezért kéünk benneteket fiúk, segítsetek nekünk!

Eddig nagyon jó ötletnek bizonyult: "Lökd őt a falhoz, aztán csókold őt erőszakosan 30-40 másodpercen keresztül.

Aztán mondd el neki fanatikus, kiéhezett tekintettel, hogy őrülten szereted. "

Ti minek örülnétek?

2010. máj. 28. 15:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[10:07] csak én már nem 15 éves vagyok hanem 29 és valami kéne hogy ne legyek így 40, 50.

Kérdező(k) ti meg ketten akartok egy csávót? Vagy hogy akarjátok? Mi ez a szitu? Ezt is tudni kéne.

Főleg azt, hogy most miért nem bolondul értetek?

Nem mindegy hogy azért nem akart eddig veletek kezdeni, mert tetszetek neki, de fél, vagy nem is tetszetek neki egyáltalán.

Ha csak fél, akkor legyetek hozzá kedvesek, és próbáljatok vele egy nyugodt helyre menni, ahol fel tud oldódni.

Ha nem tetszetek neki külsőre, akkor külső változás kell, pl. lefogyni, szolizni, szép hajat csináltatni.

Hosszú vagy rövid távra kell a csávó?

Ha hosszú akkor nem szabad odaadni magatokat, mert ha olyan, akkor megun titeket.

2010. máj. 30. 15:08
 12/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, én ezt általánosságban kérdeztem. Sok ilyen kérdést olvastam az utóbbi napokban, és ezért :)
2010. máj. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!